Очакваната с огромен интерес Uncharted 4: A Thief's End ще бъде може би най-дългата игра от поредицата до този момент, увери Арне Мейер от Naughty Dog - студиото, което разработва един от най-добрите гейминг франчайзи на последното десетилетие.

Както вече е известно, това ще бъде и последният епизод от франчайза, след който легендарните приключения на търсача на съкровища Нейтън Дрейк ще приключат. Арне Мейер обаче обещава, че последните геройства на Дрейк ще си заслужават.

Освен това, Мейер обеща, че играта ще предложи и достатъчно часове геймплей на хората, които решат да се сдобият с копие. Той направи това по време на лайвстрийм, в който отговаряше на въпроси на фенове.

"Мисля, че това ще бъде една много съдържателна игра", заяви Арне Мейер, добавяйки: "Вероятно ще ви е нужно повече време, за да приключите, сравнено с предишните игри от серията". А колко часове точно? Отговор на този въпрос не успяхме да получим.

Освен че ще предложи повече гейминг време, Uncharted 4: A Thief's End ще предложи и повече перспектива за повторно изиграване на играта. За това ще спомогнат възможностите за различни диалози между героите, както и обичайните тайни съкровища, които ще очакват да бъдат открити от играчите.

Uncharted 4: A Thief's End
Uncharted 4: A Thief's End

Арне Мейер дискутира и различните нива на трудност, които четвъртата част на Uncharted ще предложи. Той разкри, че в играта ще присъстват определени опоненти, с които играчите ще могат да премерят сили единствено на по-високите нива на трудност, достъпни в играта. Мейер, например, спомена за момент, когато играчите ще трябва да се справят със снайперисти в Мадагаскар, както и с опоненти, които изстрелват ракети в същата секция, когато трудността е на ниво Crushing. Тогава враговете ви ще бъдат и далеч по-агресивни от обикновено.

Uncharted 4: A Thief's End излиза на 10 май, ексклузивно за PlayStation 4. А ние, естествено, нямаме никакво, ама никакво търпение да се доберем до нея, защото, без съмнение, това ще бъде един от големите кандидати за игра на годината.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар