Дори и 23 години след своята смърт, Тупак Шакур продължава да вълнува света. Поредно доказателство за това идва от новината, че филммейкърът Алън Хюз ще режисира нов документален филм, посветен на легендарния рапър.

Аз Алън Хюз това не е първи подобен проект. Той вече режисира филма на HBO The Defiant Ones, посветен на двамата музикални продуценти Dr. Dre и Джими Йовин. Сега Хюз ще се впусне в ново предизвикателство, създавайки документална поредица в пет епизода за Тупак.

Режисьорът вече е получил пълен достъп до наследството на Шакур, като това включва неиздавани досега песни, неговата поезия и практически всичко, което някога е писал. Ако формулата на този проект спази формулата на The Defiant Ones, то е възможно да видим кадри и неща, свързани с Тупак, които досега не сме виждали. Със сигурност в документалната поредица ще гостуват и добре известни имена, които ще говорят за легендарния хип-хоп изпълнител и неговия завет.

Е, остава да почакаме. Надяваме се, че скоро ще видим и първи трейлър на продукцията, защото Тупак продължава да ни вълнува и до днес. Не е никак случано, че фенбазата включва и хора на значително по-млада възраст, които са успели да открият музиката му. А това наистина, наистина много ни радва!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар