Том Хидълстън като 007? Далеч не е толкова невъзможно.

От известно време всички знаем, че ще има нов Джеймс Бонд. Досегашният такъв Даниел Крейг категорично отказа да се снима в следващ филм от франчайца след "Спектър", което и неминуемо доведе до вълнуващи дни на догадки - кой ще играе британския суперагент в следващия, 25-и поред филм за Джеймс Бонд?

Някои не изключват вариант да видим и чернокож Бонд в лицето на Идрис Елба, който все още е сред водещите фаворити на букмейкърските къщи на Острова. Преди броени часове обаче стана ясно, че 35-годишният лондончанин Том Хидълстън вече води преговори за ролята.

На този етап няма нищо сигурно по отношение кандидатурата на Хидълстън, като спокойно можем да заявим, че той е просто поредното име, което се споменава за ролята на Бонд. Освен него и вече споменатия Идрис Елба, за престижната роля се спрягат още имена като Деймиън Люис, Том Харди, Хенри Кавил и Майкъл Фасбендър. Подобно на Елба, номинираният на последните Оскари за най-добра поддържаща мъжка роля Том Харди също е сред фаворитите на букмейкърите.

Някои веднага предположиха, че силен тласък на кандидатурата на Том Хидълстън е дал ролята му на таен агент в "Нощният мениджър" на Джон льо Каре. Шпионският трилър в шест серии на Льо Каре вероятно може да бъде считан за едно прекрасно прослушване на Хидълстън, имайки предвид, че там той влиза в кожата именно на таен агент. Подобно на Бонд.

Том Хидълстън като Джонатан Пайн в "Нощният мениджър"
Том Хидълстън като Джонатан Пайн в "Нощният мениджър"

Пред Sunday Times Хидълстън вече определи себе си като "огромен фен" на Бонд франчайза, добавяйки, че за него би представлявало "огромна възможност" да влезе в обувките на най-популярния агент в кино индустрията.

Том Хидълстън е добре познат на киноманите от ролята си на Локи в "Тор" и "Отмъстителите" на Marvel, както и от красивата готик приказка на Гийермо дел Торо Пурпурният връх.

Е, смятате ли, че Том Хидълстън може да бъде сполучлив Бонд? Може би е добра идея да го гледате в "Нощният мениджър", за да придобиете по-ясно мнение по въпроса.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар