Британската звезда Том Харди е Венъм за последен път. Това ще се случи в предстоящия филм "Венъм: Последният танц" (Venom: The Last Dance), а Sony представиха и негов първи трейлър.

Това ще бъде трети и последен филм от трилогията за култовия Marvel антигерой. Харди е в ролята на репортера Еди Брок, чийто живот се променя из основи след "близка среща" с извънземен симбиот, завладял тялото му. В синопсиса на продукцията се казва: "Еди и Венъм бягат. Преследвани от двата си свята и с приближаващата мрежа, дуото е принудено да вземе унищожително решение, което ще спусне завесите над последния танц на Венъм и Еди."

В първия трейлър Харди се изправя срещу друг масивен симбиот от планетата на Венъм, като освен това е преследван и от агенти на правителството. Съвсем очаквано, трейлърът е пълен с екшън, включително има и сцена, в която Еди Брок язди "венъмизиран" кон.

Съветът на Vibes.bg: Разгледай ТУК предложенията на Cropp и пусни пулса на града в гардероба си!

Към актьорския състав на "Венъм: Последният танц" се присъединява актрисата от "Тед Ласо" Джуно Темпъл, както и актьорът от "Доктор Стрейндж" Чиуител Еджиофор. Режисьор на лентата е Кели Марсел, за която това ще бъде първи ангажимент в тази ѝ роля. Тя е и сценарист и продуцент на филма, като в тази си роля работеше и в предишните два от 2018 и 2021 година. Любопитен факт е, че самият Том Харди е един от сценаристите на лентата.

Вижте и въпросния трейлър:

Sony официално потвърди третия и финален "Венъм" по време на събитието CinemaCon през 2022 година. Това бе напълно очаквано, имайки предвид успеха на предишните два филма. Първият "Венъм" заработи приходи от 856 милиона долара в световния боксофис, а вторият - "Венъм: Време е за Карнидж" се отчете с 502 милиона, но във време на пандемия.

"Венъм: Последният танц" ще можем да гледаме на голям екран на 25 октомври.

Венъм е популярен персонаж от комиксите на Marvel, считан за един от големите врагове на Спайдър-мен. Създаден е от Дейвид Микелини и художниците Тод Макфарлейн и Майк Зек. Венъм е същество, което представлява симбиот – извънземна форма на живот, която се свързва с домакин, за да образува ново същество със споделени способности и личност.

Първоначално, симбиотът се свързва със Спайдър-мен (Питър Паркър), като му дава нов, черен костюм и увеличава неговите сили. Въпреки това, когато Питър Паркър открива, че симбиотът е живо същество, което иска да остане свързано с него за постоянно, той успява да се освободи от него. След това симбиотът намира нов домакин в лицето на журналиста Еди Брок, който има лична неприязън към Спайдър-мен. Така се ражда Венъм – комбинация от симбиота и Еди Брок, който се превръща в един от най-големите врагове на Спайдър-мен.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар