Нека не се лъжем - едва ли имате акаунт в Tinder, ако основната ви цел не е да забиете нещо по между другото. Цялото приложение се гради върху основата на виртуални свалки, които неизменно започват с "плъзгане" в правилната посока. А ако "доброто" плъзгане последва и от отсрещната страна, значи имате match. После следва малко чат, малко излизане на среща и отбиване до близката аптека за кутийка презервативи. Лесна работа.

А сякаш за да улеснят още повече работата, хората от Tinder измислиха и съвсем нова функция на приложението, носеща името "супер харесване". Сякаш обикновеното харесване не е достатъчно, за да издаде намеренията ви.

За какво става дума все пак?

Да кажем, че сте попаднали на човек, който ви се струва "специален". Или толкова, толкова як, че обикновеното плъзгане надясно, означаващо "харесвам", не е достатъчно, за да изрази възхищението ви. Именно тук на помощ идва и новата функция "супер харесване", с която чрез плъзгане нагоре можете да подскажете на човека отсреща, че сте му навит повече от обикновено. Хитро, а?

Tinder
Tinder? Знаем, че го използвате!

"Супер харесването" изпраща по-силен сигнал, изразяващ особено високо ниво на интерес", обяснява изпълнителният директор на Tinder Шон Рад.

Какво можем да добавим... ако случайно сте необвързани и Tinder ви изглежда като подходяща арена за малко свалки, сваляйте приложението и започвайте да плъзгате. Току-виж, нещо се случи.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар