Ако някога сте се бъхтели с часове пред екрана на компютъра, цъкащи Лигата до тотално изтощение, вероятно знаете, че работата върви малко тегаво без съответната стимулация на клетите ни нервни системи. Не знаем колко живот им остава, имайки предвид на какво сме ги подлагали до момента, но винаги има нужда да жулнем още една енергийна напитка и да заредим малко батерийките. 

Братаните от Tiger Energy Drink решиха да влязат все с пантите в светата обител на геймърите - Twitch, организирайки “натигрен” League of Legends турнир с четири отбора от по пет играчи. Иначе казано, двадесет ентусиаста ще се сбият на Лигата, а ние ще гледаме отстрани и ще фиркаме Tiger-чета, докато спамим пълен булшит в чата. Добре е, нали?

Цялата тази вакханалия си няма някакво напудрено и изискано име като “Шампионска лига” или “Световни серии”, щото тука сме си все наши хора. Вместо това Tiger му лепнаха народното Ful Built Tva Ti e Igrata, щото този бранд си знае gang-а и общува на неговия език. 

Ful Built Tva Ti e Igrata - песни ще се пеят за него

Понеже е лято и всички вече сме размазани, вън от всякаква кондиция, цялото турнирче ще протече в само два кръга, като победителят ще се излъчи в грандиозен финал, за който ще направим поне четири-пет нискокачествени мийм-а с практически нулева стойност. Ама какво ти дреме, братле.

Надпревата ще протече в два епик рунда - nadahaniq rund (между 05.08.2021 и 08.08.2021) и natigreniq rund (между 09.08.2021 и 16.08.2021). 

Сега си представете, че ви го обясняваме с някакви fancy графики, появяващи се на екраните пред вас - тия четири отбора се намират в две групи от по два тима, като във всяка една от групите, съответните отбори ще се счупят от бой в nadahaniq rund, докато един от тях не събере две победи и не продължи напред към natigreniq rund. Там вече ще се проведе голямото гранде финале, където победителят ще бъде излъчен във формат две от три победи. 

За да няма тук някакви врътки, понеже Tiger много мрази такива неща, съставът на отборите ще бъде избран на произволен принцип. Иначе казано, забравете да се мислите за Тони Старк и да си събирате няква клета пародия на “Отмъстителите”, само че от Лига играчи. С които хора се паднете, с тях ще играете. После ако искате ги издирвайте да ги биете, ваша си работа.

Тъй като всички си мислят, че разбират от Лига, а всъщност изобщо нямат идея какво се случва, кастър на това клето турнирче ще бъде един истински про в този “дърти бизнис” - Тодор Янков WildRabbit. Имайки предвид, че в България обикновено коментаторът е единственият, който не знае какво се случва на терена, за разлика от милионите експерти пред екраните, тука ще е обратното - WildRabbit единствен ще знае за какво става дума, обяснявайки ни като на селски идиоти действията на отборите. Тодор определено си знае нещата, имайки предвид, че е част от професионалния LoL отбор Random 5 и всъщност цялото това нещо той го работи. Коментарите на WildRabbit в Twitch ще бъдат единственото професионално нещо в тази eSports пародия.

Къде можем да го гледаме цялото това нещо?

Tiger знаят, че в България сме в перманентна криза, че даже и правителство си нямаме, поради което гледането на тия LoL мачлета ще се случва напълно безплатно в Twitch канала на Tiger Energy Drink. За да влезеш в светата обител на гейминга, просто цъкни тук. 

В същото време, най-големите фенове могат да нахлуят и в Discord канала на Tiger-чето, който можете да налазите ето тук. Тука можете да очаквате всякакъв спам и няколко тона миймове, а най-добрите тролвания ще донесат на авторите си дигитално потупване по рамото.

Редно е да се присъедините и към Tiger мафийката в социалките, а като тук ще се джойнете във Facebook, а тук ще вземете мега мъдрото решение да станете част от тигърското семейство в Instagram.

Какво ще изкяри победителят в Ful Built Tva Ti e Igrata?

Минимум мезонетче в “Лозенец”, чистак ново SUV и брандирана Tiger плажна кърпа за моренцето в Гърция.

Ама, айде не 🙂

Победителите в грандиозния Лига спектакъл ще се облажат с NFT сертифицирано изображение на купата, дето да си го сложат после в рамка и да го показват на внуците. 

Също така, шампиончетата ще получат 2800 riot points, които да си похарчат после в LoL, а също така едно стекче Tiger Energy Drink, за да се boost-нат при следващо разцъкване на Лигата.

Айде, ще се видим на турнира. И гледайте да дойдете, че иначе ще се караме.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар