Street Fighter V: Представяме ви наелектризиращата Laura


Новата игра от легендарната файтинг поредица Street Fighter - Street Fighter V излиза на все още неопределена дата през 2016 година, а от Capcom продължават да ни представят един по един бойците, с които ще можем да мерим сили един срещу друг.

Едно от новите лица в играта е това на Laura - майсторка на джиу-джитсуто от Бразилия, чийто персонаж първоначално бе лийкнат по погрешка. Скоро след това от Capcom я представиха и официално, а повечето фенове на играта хлътнаха по нея заради престъпно набиващия й се на очи сексапил. И гърди. О, да - големи гърди.


2

Пълното име на Laura е Laura Matsuda и тя е наследник на славния боен стил Matsuda джиу-джитсу. Подобно на Ryu, Laura също пътува по света в търсене на силни опоненти, срещу които да продължи да прославя славния стил, превърнал се в легенда.

Laura е първият граплър в историята на Street Fighter, който разполага с атака под формата на снаряд. Персонажът й е проектиран за онези играчи, които обичат да търсят близък контакт със съперника си, да "граб"-ват и да използват бързи движения, с които да демонстрират надмощието си.

12

V-Skill-ът на Laura носи името "линейно движение" (Linear Movement), като скилът се осъществява чрез задържане на задна или предна посока, докато се натискат средните бутони за удар и ритник. В зависимост от посоката, която се задава, Laura може бързо да се приближи и да се оттегли от противника си. Ако нито една посока не е зададена, тя ще изпълни ритник над главата си.

V-Trigger-ът на Laura е наречен Spark Show, а по време на него мацката навлиза в състояние на наелектризиране, което позволява на нейния Thunder Clap снаряд да стигне по-далеч, а атаките й да причинят по-голямо зашеметяване на противника.

 

Преди време от Capcom потвърдиха, че в Street Fighter V ще видим четирима персонажи, които ще бъдат напълно нови за франчайза. Освен Laura, обявени от студиото бяха още Necalli и Rashid, което оставя място за още един.

11

Capcom също така обяви, че следващата бета на Street Fighter V ще стартира по-късно този месец. Следващата бета ще поддържа крос-платформена игра между PlayStation 4 и PC.

10

Street Fighter V все още няма обявена дата за рилийз, но от Capcom потвърдиха, че играта трябва да види бял свят по време на настоящата фискална година, която приключва на 31 март 2016.

Вижте и останалите скрийншоти на Laura, които подбрахме за вас:

9

8

7

6

5

3

1

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни