"Черната вдовица" на Marvel е едно от масивните кино събития за лятото, а и изобщо за годината, но за актьора Стивън Дорф филмът на австралийската режисьорка Кейт Шортланд е просто един "боклук". Дорф дори добави, че "му е жал" за Скарлет Йохансон, която играе главната роля в продукцията.

Трудно можем да наречем Стивън Дорф актьор със свръхуспешна кариера, но феновете го познават от участия в проекти като "Блейд" и "Истински детектив". Давайки интервю за The Independent, Дорф сподели: "Все още търся добрите неща, защото не желая да бъда част от нещо като "Черната вдовица". Поне на мен, това ми изглежда като боклук. Прилича на наистина лоша видео игра. Жал ми е за тези хора, жал ми е и за Скарлет".

Стивън Дорф продължи със своята тирада, добавяйки: "Сигурен съм, че тя е получила нещо от рода на 5-7 милиона за тази си роля, но наистина ме е срам за нея. Нямам никакво желание да бъда част от подобни филми. Наистина е така. По-скоро бих опитал да открия някое хлапе, което ще бъде следващият Стенли Кубрик и бих участвал в негов филм".

 

Заради пандемията от COVID-19, "Черната вдовица" е първият филм на Marvel от лятото на 2019 година, когато за последно гледахме "Спайдър-мен: Далеч от дома". С "Черната вдовица" започва и четвъртата фаза на кино вселената на Marvel, като той ще бъде последван от проекти като "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" и "Вечните". В края на годината ще можем да гледаме и "Спайдър-мен: Без път към дома", с което Marvel ще закрие календара си от цели четири кино премиери за настоящата 2021 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар