Време е за "Шан-Чи и легендата на десетте пръстена"

На 3 септември отваряме нова глава от киновселената на МарвелШан-Чи и легендата за десетте пръстена за първи път ще разкрие на голям екран завладяващата история на супергероя Шан-чи, познат още като Майстора на кунгфу. Привлечен от мрежите на мистериозната организация Десетте пръстена, Шан-чи се изправя пред миналото, което се е опитал да остави зад гърба си. За да продължи напред, той трябва да приеме истината за своя произход и да открие себе си, но по-важното да реши какъв иска да бъде. Дори това да означава да предаде собственото си семейство.

Новият зрелищен трейлър на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена повдига завесата към амбициозната суперпродукция, изпълнена с превърналите се в запазена марка на Марвел впечатляващ визуален спектакъл и спиращ дъха екшън, и разкрива допълнителни подробности за колоритния нов свят, който ни очаква и героя Шан-Чи, в които много зрителите ще могат да открият себе си. 

Дните на младия Шан-Чи минават в тежки тренировки, целящи да го превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той се отказва от обучението си и бяга в Америка, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену и мистериозната организация Десетте пръстена. 

Шан-Чи и легендата на десетте пръстена

Режисьорът и сценарист Дестин Даниел Кретън споделя: „Основният проблем на Шан-чи се корени в това, че той не знае кой е всъщност. Шан-чи трябва да се научи да приема всяка една част от себе си. Ако си позволи да не види абсолютно всичко – доброто, лошото, светлината и мрака – и да го приеме, той няма да може да разкрие пълния си потенциал. 

Режисьор на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена е Дестин Даниел Кретън  (Short Term 12, Just Mercy), който е и автор на сценария заедно с Дейвид Калахан и Андрю Ленам. Продуценти са Кевин Файги и Джонатан Шуорц. В ролите освен Симу Лу и Тони Люн, влизат Акуафина, Мишел Йео, Фала Чен, Менен Жан, Флориан Мунтеану и Рони Чен.

Влизаме в битка с Шан-Чи и легендата за десетте пръстена на 3 септември, само в кината на 3D и IMAX. 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни