Този месец в PlayStation Plus: Steep и Portal Knights

Всеки месец чакаме с нетърпение новите заглавия от абонаментната услуга на Play Station. За тези, които не знаят, PS Plus е завършекът на вашия Sony Entertainment Network акаунт. Тази услуга е достъпна за всички страни с активен PlayStation Store.

Членовете в PS Plus разполагат с допълнителни гейм функции и специални предложения за PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita и PS TV. Към тези преференции спадат и новите заглавия. Всеки месец платформата предлага нови игри, които да теглим напълно безплатно като членове на абонаментната услуга. Напълно безплатни – не съвсем! Плащаме скромен месечен абонамент, но пък си заслужава, защото PlayStation винаги предлага изненади. И все пак, нова година – нов късмет, нека разгледаме какви са неочакваните заглавия за януари. По всичко личи, че този месец ще бъде вълнуващ...

Steep (PS4)

Екстремните спортове на зимното разнообразие очевидно не са за хора със слаби сърца. Тази игра предлага заснежени склонове, които имат повече общо с вертикалата, отколкото с хоризонталата. Не само, че е опасно, но също така понякога се случва да бъде летално скъпо. Със Steep,компанията производител Ubisoft има за цел да улови тръпката от тези екстремни спортове – като забравим за счупените кости – да предложи  ски, сноуборд, парапланеризъм и „sky diving”, оставяйки всеки търсач на дигитални тръпки с усмивка на лице. Обхващайки Алпите с имена като Монблан и Матерхорн, светът  на играта предлага над сто предизвикателства в четирите му спортни дисциплини. Steep предлага голяма свобода на действие и дава шанс на играчите да импровизират, разчупвайки рамка и правила. Усещането за скорост също е изключително реалистично, когато играчът лети надолу или над многобройните склонове. Моля, играйте по двойки, за да има кой да ви свести, ако „стане нещо“. И все пак не забравяйте, това е само игра, забавлявайте се!

Portal Knights (PS4)

Докажете себе си като развивате героя си, изработвате собствени и оригинални оръжия, и побеждавате враговете си в реално време. Portal Knights ви предоставя възможност да откриете десетки произволно генерирани острови. Можете да построите почти всичко. Като взима вдъхновение от различни източници, Portal Knights е “crafting” игра, която имитира това, което прави Minecraft, но обединява елементи от RPG и екшън приключения на игри като Terraria с битки срещу големия шеф (в случая крал). Можете да изберете да следвате битката или да стоите на място и да строите. Островите са разнообразни и предлагат достатъчно визуални варианти, за да задържат интереса ви. В един свят, тероризиран от “the Hollow King”, вие и вашите приятели сте единствената му надежда.

Никола Николов

Никола Николов е студент. Учи история и обича да няма празно място в графика си. В моментите, когато не е в университета или на работа, обича да чете, слуша музика или спортува. „Зависим“ от социалните мрежи, Никола често кача нови снимки, към които винаги написва по нещо оригинално и смислено. Вярва в доброто и в силата на човек да постигне всичко, за което си е мечтал. За реализация граници са му небето, във вертикал, и КПП-тата, в хоризонтал, защото по негови думи, няма по-прекрасно кътче на света от България.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни