От Electronic Arts официално потвърдиха, че през следващата година ще можем да се насладим и на нов рилийз от Star Wars Battlefront франчайза на компанията.

Един от финансовите директори на EA Блейк Йоргенсен потвърди, че Star Wars Battlefront 2 ще има през "следващата година", като той също така довери, че втората игра от поредицата ще включва "по-големи и по-добри светове". Освен това, Star Wars Battlefront 2 ще използва и съдържание от новите филми от вселената на "Междузвездни войни". По-запознатите вероятно знаят, че в първата игра имаше включено съдържание единствено от оригиналната трилогия.

Трябва обаче да се отбележи, че не е напълно ясно, дали под "следващата година" Йоргенсен има предвид календарната 2017 или следващата финансова година на компанията, която съвсем наскоро стартира на 1 април.

От ЕА отправиха и амбициозно обещание към феновете на "Междузвездни войни", а именно - че компанията планира да изкарва на бял свят по една игра на година от Лукасовата вселена през следващите три или четири години. За целта Блейк Йоргенсен потвърди, че вече се очакват Star Wars заглавия от студиата Visceral и Motive.

Не е абсолютно никаква изненада, че от EA планират пускането на продължение на Star Wars Battlefront. Излязлото през миналата година заглавие продаде над 14 милиона копия, което и надхвърли първоначалните очаквания на компанията.

Подобно на EA и гейминг сегмента, от Walt Disney също планират ежегодната поява на по един филм от вселената на "Междузвездни войни" поне до 2019 година. В края на тази година ще можем да видим спин-оф лентата Rogue One: История от Междузвездни войни, а през следващата година идва време и за Епизод VIII на сагата. През месец май 2018 пък ще можем да гледаме спин-оф лентата за живота на Хан Соло.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар