Spotify готви революционна промяна в услугата си


Имате ли навика да си плащате за "премиум" акаунт в Spotify? Ако отговорът е "да", следната информация вероятно ще ви зарадва. А ако е "не", то може и да се замислите, дали не си заслужава да отделите въпросните десетина долара на месец.

По непотвърдена информация, компанията за онлайн стрийминг на музика планира да предостави сериозни привилегии на хората, които заделят от месечния си бюджет, за да се сдобият с пълните услуги на софтуера.


Според Digital Music News, Spotify ще започне да осигурява контент, който ще бъде достъпен единствено за хората, които си плащат за услугата. Или иначе казано - хората, които ползват софтуера без да си плащат, ще могат да преслушват по една или две песни от съответен албум, докато за "премиум" потребителите той ще бъде напълно достъпен.

Смята се обаче, че промяната със сигурност няма да влезе в сила поне до 2016 година.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни