Спайдър-мен остава в Marvel, засега


Страхотна година е за феновете на Спайдър-мен и Marvel Cinematic Universe. Marvel Studios и Sony Pictures Entertainment най-накрая постигнаха споразумение за любимия франчайз Spider-Man. Като част от новата сделка, студията съвместно ще продуцират още един самостоятелен филм за Спайди, а героят ще се появи в още един филм в MCU - макар че няма конкретика, колко скоро ще се случи.

Третият филм без заглавие в новия франчайз Spider-Man вече е насрочен за излизане на 16 юли 2021 г. според Variety и като част от новата работна договореност между двете студия, Спайдър-мен се завръща във вселената на Marvel. Въпреки това, няма новина за това в кой филм ще се появи.

"Радвам се, че животът на Спайди в MCU ще продължи. Аз и всички от студията на Marvel сме много развълнувани, че ще продължим да работим по него", обясни президентът на Marvel Studios Кевин Файги. "Спайдър-мен е мощна икона и герой, чиято история пресича всички епохи и публики по целия свят. Той също така е единственият герой със суперсила, която кръстосва кинематографичните вселени.”

Актьорът Том Холанд не написа нищо, нито записа видео, в което изрази колко е развълнуван. Вместо това, той публикува видео в Instagram от The Wolf of Wall Street

Последният месец от сагата Sony / Marvel за правата на Спайдър-мен беше емоционално изживяване. Първо бе съобщено, че Sony и Marvel не могат да постигнат споразумение относно правата върху филма - Sony в момента притежава правата върху героя. Между двете студиа имаше много причудливи питанки и изглежда, че Спайдър-мен е излязъл от MCU завинаги, до днес. Феновете на филмите на Marvel със сигурност ще бъдат изключително развълнувани от тази новина.

На фона на всичко това, Том Холанд обсъди ранните планове за следващия си филм за Спайдър-мен, като каза, че ще бъде "много различно". Дали това ще бъде така, все още не е известно.

Що се отнася до Sony, те все още работят върху Marvel филми, които се провеждат извън MCU. Продължение на Spider-Verse ще се случи, по пътя има продължение на Venom, идва филм за Morbius с участието на Джаред Лето, а наскоро е в действие и филм за Madame Web.

Нели Гуцалска

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни