Очаквано: Ще има нова игра по "Вещерът"


Съвсем очаквано, полското гейминг студио CD Projekt Red потвърди, че се задава нова видео игра по "Вещерът" - фентъзи поредицата на Анджей Сапковски, по която през миналата година бе представен и сериал на Netflix.

The Witcher 3: Wild Hunt е считана за една от най-добрите игри на всички времена, което и помогна на Project Red да се изстрелят сред най-уважаваните и успешни гейм студиа на планетата. В момента студиото довършва работата си по очакваната с огромен интерес Cyberpunk 2077, но след това Project Red ще се фокусират върху нова игра по "Вещерът". Това потвърди лично президентът на студиото Адам Кичински пред журналисти.

Кичински заяви, че CD Projekt Red вече имат "относителна ясна концепция" относно следващата Witcher игра. Работата по нея ще стартира веднага след завършването на Cyberpunk 2077, която очакваме през тази година.

Очаква се като цяло бъдещето на CD Projekt Red, поне на този етап, да бъде изцяло свързано с The Witcher и Cyberpunk 2077. Защото качеството е по-важно от количеството, нали така?

За следващата игра по "Вещерът" на този етап знаем, че тя няма да бъде директно продължение на последната. По всяка вероятност заглавието ще бъде разработено за следващата генерация гейм конзоли - PlayStation 5 и Xbox Series X.

The Witcher 3: Wild Hunt излезе през 2015 година, като заглавието бързо бе признато от критици и фенове за едно от най-добрите неща, които сме виждали. Силно се надяваме, че същото ще можем да кажем и за задаващата се Cyberpunk 2077.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни