Играта по "Хари Потър" излиза за PS5 и Xbox Series X


От известно време насам знаехме, че студиото Avalanche разработва нова игра, базирана върху вълшебния свят на "Хари Потър".  Очакваше се Warner Bros да обявят повече детайли за проекта на събитието E3, но най-голямото гейминг изложение бе отложено. Сега обаче медийното издание Bloomberg се сдоби с повече информация относно новата игра, която със сигурност ще привлече вниманието на милиони хора по цялото земно кълбо.

Bloomberg информира, че въпросната игра ще бъде от жанра RPG и ще разполага с отворен свят, който играчите ще могат да изследват. Един от главните елементи на картата ще бъде замъкът "Хогуортс", който вече добре познаваме от книгите на Дж. К. Роулинг и последвалите филмови екранизации. Най-вероятно новото гейминг заглавие ще излезе през 2021 година, а платформа ще бъдат новите конзоли PlayStation 5 и Xbox Series X.


На този етап не знаем, дали някой от актьорите, участващи във филмите за Хари Потър, ще бъдат част от озвучаването на играта. Bloomberg съобщава, че самата Дж. К. Роулинг е имала известен принос в развитието на продукта, но той е минимален.

Не знаем и дали новата игра от света на "Хари Потър" ще има нещо общо с геймплей кадрите, които през 2018 година се появиха в платформата Reddit. И до този момент Warner Bros нито потвърждават, нито отричат дали въпросните кадри са от играта, върху която се работи в момента. По всяка вероятност новото заглавие ще бъде официално обявено до края на тази година. А това, разбира се, е страхотна новина за всички фенове на вселената "Хари Потър".

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни