Добра новина за дамите, обожаващи легендарния сериал на HBO "Сексът и градът". И за мъжете, които обичаха да го гледат, макар и без да го признават. Вече можем да заявим, че в момента се работи върху ново шоу, базирано върху любимата на милиони жени по света поредица.

Всичко тръгва от това, че през август създателката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел ще издаде нов роман, носещ името "Има ли още секс в града?" (Is There Still Sex in the City?) От студиото Paramount Television реагираха изключително бързо, вече разработвайки сериал, базиран върху новия роман на Бушнел. Самата авторка ще бъде негов изпълнителен продуцент и ще напише сценария на пилотния епизод.

Новото шоу ще има добре позната концепция. Сериалът ще проследи живота на няколко жени от Ню Йорк, опитващи се да се справят с обичайните неща - връзки, приятелства, секс, брак и т.н. Тук идва и голямата разлика със "Сексът и градът" - новите героини ще бъдат в 50-те и 60-те си години.

Скандалите около "Сексът и градът", за които не знаете

Създателката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел направи любопитно изявление по темата, споделяйки: "Преди не беше така. Имаше време, когато да навършиш 50 означаваше, че започва твоят живот на пенсионер. Това означаваше да работиш по-малко, да отделяш повече време на хобитата си, да излизаш по-често с приятели и да си почиваш. Не се очакваше да тренираш, да стартираш нов бизнес, да се преместиш в друг щат, да спиш с непознати и да започваш отначало. Но точно това е животът, който днес живеят жените на 50 и 60. Развълнувана съм да отразя тази богата комплексност на тяхната реалност първо върху страниците, а сега и на телевизионния екран."

"Сексът и градът" дебютира в ефира на HBO през 1998 година, оставайки на екран до 2004. Сериалът се превърна в истински глобален феномен, най-вече сред дамскат аудитория. Шоуто бе последвано от два игрални филма, както и от предисторията "Дневниците на Кари", излъчвана между 2013 и 2014. На този етап все още няма информация, дали някой от участниците в оригиналния сериал ще осъществят визита в новия сериал.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар