Няма гаранция, че планираният сериал за Джон Сноу от вселената на "Игра на тронове" ще стане реалност. Това призна шефът на драматичните проекти в HBO Франческа Орси, с което тя сериозно притесни феновете на един от култовите персонажи в света на "троновете".

Орси даде интервю за изданието Deadline, в което заяви, че този проект все още се намира в "много ранен етап" на своето развитие. Според първоначалните планове, Кит Харингтън трябва да се завърне в ролята на Джон Сноу, продължавайки историята на един от най-важните герои в "Песен за огън и лед" на Джордж. Р. Р. Мартин. Франческа Орси обаче посочи, че "още много трябва да се направи", за да може този спиноф сериал да се превърне в реалност.

Тя заяви: "Работим активно със сценаристите, за да може проектът да добие такава форма, че да получи зелена светлина. Но поне на този етап - не, няма решителност дали можем да стигнем до края или не".

Джон Сноу
Джон Сноу е един от героите с ключово значение в "Игра на тронове"

За първи път този проект бе обявен през лятото на миналата година, а създателят на "Песен за огън и лед" Джордж Р. Р. Мартин потвърди, че работи над сценария на сериал, носещ името "Сноу". Стана и ясно, че самата идея за подобен спиноф е на самия Кит Харингтън, който отново иска да влезе в ролята.

Самият Харингтън обясни как усеща случилото се с Джон Сноу в края на сериала: "Мисля, че ако го попитаме какво мисли, той ще отговори, че се е отървал леко. В края на шоуто го виждаме в тази килия, очаквайки да бъде обезглавен. И честно казано, той иска това да се случи. Той просто е свършен. Това, че успява да се отправи към Вала, е най-големият подарък, но и най-голямото проклятие в същото време."

"Той трябва да се завърне в това място, пазещо всичката тази история, живеейки с мисълта, че е убил Дани. И че Игрит е умряла в ръцете му, и как Оли бе обесен - и всичката тази травма. И това е наистина интересно".

В момента "Домът на дракона" е единственият спиноф сериал от "Игра на тронове", който върви в ефира на HBO, но се очаква той да бъде последван и от други проекти.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар