Страхотна новина за феновете на класиката "300" на режисьора Зак Снайдър. Вече се работи активно по сериал, базиран върху едноименния филм за легендарните спартански воини. Той ще служи като предистория на събитията, които вече познаваме от лентата от 2006 година, а и от часовете по история като цяло.

Изданието Variety съобщава, че проектът по сериала вече е задвижен в офисите на Warner Bros. И макар детайлите все още да са малко известни, знае се, че събитията в новата продукция ще предшестват тези в кино класиката от 2006 година.

И тук идва другата вълнуваща новина - очаква се самият Зак Снайдър да бъде сред режисьорите и продуцентите на бъдещия сериал. Сред продуцентите попада и неговата съпруга Дебора Снайдър, която бе сред продуцентите и на "300".

На този етап няма информация за конкретни актьори и сценаристи, които са част от новия проект. От Warner Bros също отказват да споделят информация, получавайки запитване от Variety за подробности. Очакваме обаче скоро да има повече яснота около сериала, който ще можем да гледаме в близко бъдеще.

Сигурно помните, че "300" е базиран не само върху съвсем реалната история на 300-те смели спартанци, изправили се срещу многохилядните персийски войски в битката при Термопилите. Основно вдъхновение на филма бе едноименният комикс на Франк Милър и Лин Варли. Във филма Джерард Бътлър влиза в ролята на легендарния спартански крал Леонидас, повел 300-те спартанци срещу 300-хилядната армия на Ксеркс I. Във филма участват още имена като Родриго Санторо, Лина Хийди, Доминик Уест и др.

През 2014 година бе представено и продължение на "300", носещо името "Възходът на една империя". Зак Снайдър бе един от сценаристите на лентата, но този път той не седна на режисьорския стол.

В последно време Зак Снайдър бе фокусиран върху филмите си Rebel Moon, които той цели да превърне в обширна sci-fi вселена, подобна на "Междузвездни войни". Не всички отзиви на публиката относно Rebel Moon обаче бяха позитивни, като филмите са налични в Netflix, ако все пак искате да ги гледате.

Съветът на Vibes.bg: Разгледай ТУК предложенията на Cropp и пусни пулса на града в гардероба си!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар