Актрисата Лина Хийди призна, че се е надявала на малко по-различен финал за своята героиня Церсей в касовия сериал на HBO "Игра на тронове".

Всеизвестен факт е, че финалният сезон на "троновете" раздели сериозно феновете на шоуто, като повечето от тях бяха на мнение, че той не е особено качествен. Желанията бяха и за по-различен финал, но в крайна сметка получиха това, което получиха.

Говорейки пред The Hollywood Reporter, Лина Хийди призна, че е очаквала нещо по-различно да се случи с нейната героиня Церсей Ланистър - един от водещите злодеи в сериала.

Тя разкри, че се е надявала на финала Церсей да се срещне с Аря Старк - момичето, което най-силно желаеше смъртта ѝ. Вместо това, Церсей намери смъртта си по леко банален начин - в прегръдките на Джайм в Червената цитадела, докато обезумялата Денерис опустовашаше Кралски чертог.

"Мисля, че всички ние се надявахме на друг финал", призна Хийди. Тя добави: "В един момент започваш сам пишеш историята. Аз и Мейзи Уилямс започнахме да мечтаем за финална сцена, в която Аря се появява при Церсей, маскирана като Джайм. Това бе нашата мечта. Но те направиха различен избор".

И до днес голяма част от феновете на "Игра на тронове" са бесни на създателите на сериала Дейвид Бениоф и Ди Би Уайз за финалния сезон на сериала, който иначе бе очакван с толкова голям интерес. Онлайн дори се появиха петиции сезонът да бъде заснет наново и с различен сюжет, което, разбира се, никога не бе възможно като сценарий. Тук Лина Хийди посочи, че двамата създатели на шоуто все пак са били поставени под голямо напрежение, което малко или много дава място за грешки.

Иначе Хийди, която винаги ще помним като Церсей, продължава със своята кариера след края на "троновете". 50-годишната британка се снима във филми като Twist, Gunpowder Milkshake, DC League of Super-Pets и 9 Bullets, както и в сериала White House Plumbers.

Не забравяйте да ни последвате във Facebook и Instagram.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар