Днес Samsung България обяви старта на официалните продажби в страната  на новия Galaxy Tab S7 FE 5G, стилен и достъпен таблет с дизайн, подходящ както за работа, така и за забавление. Новият таблет предоставя на потребителите функциите, които обичат, на достъпна цена. С големия си 12,4-инчов дисплей, той е идеален за развлечения, изпълняване на работни ангажименти и творчески активности.

Samsung Galaxy Tab S7 FE идва като отговор на търсенето на пазара: в съвременното ежедневие начинът на работа става все по-гъвкав и се слива с личното ни време. Вследствие на това, потребителите се нуждаят от многофункционално устройство. 

Дай свобода на твореца в теб и записвай всяка твоя гениална идея със S Pen 

Със своя голям екран, тънък и компактен дизайн, и с включен в комплекта S Pen, Galaxy Tab S7 FE е идеален за водене на записки, за забавление и за творчески изяви. Благодарение на Samsung Notes, притежателите на таблета могат лесно да конвертират ръкописните си бележки на екрана в текст. Онези, които държат да подреждат текстовите си файлове, могат благодарение на Samsung Notes, да сортират бележките си и да ги организират с автоматични маркери, използвайки интелигентната функция за търсене. Намирането  на точната бележка, която е необходима в дадения момент, става бързо и лесно  - без значение дали е написана печатно или на ръка.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Clip Studio Paint и Canva работят със S Pen, за да бъдат рисунките и дизайните ти още по-прецизни. С безплатната 6-месечна пробна версия за нови потребители на Clip Studio Paint, можеш да откриеш и развиеш уменията си в дигиталното изкуство. 

Мултитаскингът е вече лесна задача

Ако работата над документ или служебен проект изисква отварянето на няколко раздела или приложения наведнъж,  Galaxy Tab S7 FE се справя с лекота и с тази задача. С Multi-Active Window можеш да отвориш до три приложения наведнъж. Това означава например, че сърфираш в мрежата, пишеш бележки и стриймваш видео едновременно - всичко на един екран. С App Pair запазваш и бързо стартираш любимата си комбинация от приложения заедно в Multi-Active Window.

Galaxy Tab S7 FE е идеалното решение и за потребителите, които търсят нови начини да увеличат максимално своята ефективност на работа. Със Samsung DeX и Book Cover Keyboard  (предлага се отделно) използваш таблета си точно като лаптоп. И благодарение на Second screen трансформираш своя Galaxy Tab S7 FE в допълнителен дисплей, за да разшириш изгледа си и да свършиш още повече работа. 

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Стилен аксесоар и мощно устройство, създадено с цел ефикасност

В духа на типичната за линията Tab S7 визия  семплост и стилен метален завършек, Galaxy Tab S7 FE 5G се предлага в четири великолепни цвята, отговарящи на всеки стил: мистично черно, мистично сребърно,  мистично зелено и мистично розово. Устройството разполага с голям дисплей и мощна батерия, но може да се похвали и с дизайн, отличаващ се с лекота и тънък корпус. Можеш лесно да стриймваш, да работиш и да твориш, без да се притесняваш за батерията.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G може да бъде закупен на цена от 1269 лв.  За повече информация относно Galaxy Tab S7 FE посетете: https://www.samsung.com/bg/tablets/galaxy-tab-s7-fe/buy/

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар