Новият флагмански таблет Samsung Galaxy Tab S6 вече е на българския пазар

От днес стартират продажбите на Samsung Galaxy Tab S6 на българския пазар, който ще се предлага ексклузивно в комплект с мултифункционална клавиатура. Създаден за тези, които имат нужда да задоволят любопитството си и да изразят креативния си потенциал, Galaxy Tab S6 позволява на своите потребители да правят повече, отколкото на който и да било друг таблет досега.

Обновен S Pen, за да превърнеш проектите си в истинско удоволствие

Познатата писалка S Pen на Samsung вече е неразделна част от твоята творческа работа. С помощта на функциите за безжично зареждане и BLE функциите за дистанционно управление, S Pen ти осигурява мощност и контрол от следващо поколение. Управлявай ежедневния мултитаскинг с S Pen-а на Galaxy Tab S6 и превърни ръчните записки в дигитален текст само с един клик. Чрез иновативната функция S Pen Air actions вече можеш да заснемаш селфита и сам да управляваш мултимедийното си съдържание, дори когато таблетът не е в ръцете ти – за да се насладиш истински на незабравимите моменти. Освен това, S Pen вече поддържа функция за безжично зареждане, която осигурява до 10 часа живот на батерията след само 10 минути зареждане.

Galaxy Tab S6

Усещане за компютър с новия DeX интерфейс

Сега можеш лесно да трансформираш изживяването с таблета в такова близко до работата с персонален компютър. С отделния клавиш DeX, добавен към новия специален калъф с клавиатура за Galaxy Tab S6, стартирай и затваряй DeX само с един клик – за максимален комфорт. Също така клавиатурата разполага с тъч пад, който прави управлението му още по-интуитивно, а променливия ъгъл на стойката носи максимално удобство.

Подобрена камера за истинско изживяване

За първи път в таблет на Samsung, Galaxy Tab S6 е оборудван с двойна камера с ултра широк обектив и 123-градусово зрително поле подобно на човешко око. С невронният процесорен модул (NPU), устройството разпознава какво снимаш и те превръща в истински професионалист.

Galaxy Tab S6

Забавление без ограничения

Galaxy Tab S6 осигурява незабравимо визуално изживяване - неговият 10.5” Super AMOLED дисплей е оборудван с четворни AKG говорители с Dolby Atmos®, за да те държат винаги потопен в действието.

Отново за пръв път в таблет на Samsung, потребителите могат да се възползват от вграден скенер за пръстов отпечатък в екрана, така че да може по-лесно и по-удобно от всякога да достъпват своето съдържание, като същевременно си осигурят максимална защита чрез Samsung Knox.

Galaxy Tab S6

За любителите на висококачествения гейминг, Galaxy Tab S6 предоставя интелигентен хардуер и софтуер, подкрепени от гейм платформи като Unity и Unreal Engine.

Galaxy Tab S6 идва в България в стилен сив цвят и може да бъде открит в телеком операторите и всички големи търговски вериги за потребителска електроника.

За повече информация относно Galaxy Tab S6, посети https://www.samsung.com/bg/.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни