Днес Samsung стартира официално продажбите в България на най-новите устройства от екосистемата на Samsung Galaxy, представени само преди две седмици в рамките на световната онлайн премиера. Мобилните устройства Samsung Galaxy S21 Ultra и Samsung Galaxy S21/S21+ предлагат най-модерния процесор, създаван от Samsung досега, мощност и свързаност на най-високо ниво, впечатляващ дисплей и многофункционални камери с атрактивен дизайн. Новите Samsung Galaxy Buds Pro са с нова ергономична форма и оптимизирани характеристики за още по-вълнуващо звуково изживяване.

Серията Samsung Galaxy S21 се отличава с оптимизирана камера с модерен дизайн. Благодарение на иновативния режим Director’s View и Single Take модуса, не изпускаш нито един важен момент или гледна точка. Благодарение на впечатляващия дисплей със скорост на опресняване 120Hz се наслаждаваш на света около себе си, независимо дали преглеждаш снимките от последната си разходка из природата, или видео, запечатало моменти с любимите ти хора. Серията се отличава с нов дизайн в 6 различни цвята, за да дадеш израз на емоциите и стила си. Samsung Galaxy S21 разполага с мощен процесор и по-издръжлива батерия. 

Най-новото поколение слушалки Galaxy Buds Pro предлагат впечатляващ звук за незабравими мигове с твоята любима музика; безупречно качество на телефонните разговори; интелигентно шумопотискане, което се адаптира според това, което е най-важно за теб в дадения момент; и подобрена свързаност с други твои устройства.

Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 или S21+?

Galaxy S21 Ultra е създаден за потребителите, които търсят най-новото в мобилните технологии и тези, които се наслаждават пълноценно на най-важните неща. Galaxy S21 Ultra, със своя 6,8-инчов динамичен AMOLED 2X дисплей, е най-големият представител от серията Galaxy S21. S21 Ultra е с нов дизайн, който го отличава от останалите смартфони - впечатляващ корпус на системата от камери, който елегантно се слива с металната рамка на устройството. Galaxy S21 Ultra предлага най-високата яркост предлагана досега про 1500 нита пикова яркост.

Galaxy S21 Ultra разполага с четворна задна камера (ултраширокоъгълна, широкоъгълна и двоен телеобектив) с обновен 108MP сензор, с който можеш да заснемеш 12-битови HDR снимки с 64 пъти по-богат цвят и над три пъти по-широк динамичен обхват. За първи път смартфон Galaxy може да снима в 4K при скорост 60 кадъра в секунда с всички обективи, включително предния и задните четири обектива. Така можеш да превключваш към различна перспектива, като запазваш качество. С опцията за снимане в 12-битов RAW формат, няма да пропуснеш нито един детайл при редактиране на снимки. Когато се увеличава/приближава с S21 Ultra, няма нужда от притеснение, че ще има компромис с качеството на снимката. Galaxy S21 Ultra разполага със 100-кратен Space Zoom, който работи с първата по рода си система от двойни телекамери на Samsung - една оптична 3х леща и една оптична 10х леща, оборудвани с Dual Pixel (2PD) AF - така че може да заснеме кристално чисти снимки.

amsung Galaxy S21 и S21+ идват с нов дизайн и впечатляваща про-камера, която прави зашеметяващи снимки независимо от фотографските умения на потребителите. Серията Galaxy S21 предлага нови мобилни изживявания, които са адптирани към нуждите на потребителите, които разчитат главно на своят смартфон в ежедневието си.  Новият стил на Galaxy S21 е създаден да изрази емоциите ти, лекият му дизайн 6,2-инчов дисплей, а S21+ - с 6,7-инчов екран и по-голяма батерия. Galaxy S21 разполага с интелигентен динамичен AMOLED 2X Инфинити-O дисплей с адаптивно 120Hz опресняване за по-плавно скролване и гледане на съдържание.

Galaxy S21 представя надграждането на Samsung в сферата на камерите като ги оптимизира и ги прави близки до тези на професионалните камери. Това позволява на потребителите да получат най-добрия кадър независимо от уменията им. Професионалната тройна камера на Galaxy S21 и Galaxy S21+, на базата на Изкуствен интелект, е създадена за онези моменти, в които потребителят иска да бъде по-бърз и да запазва контола върху камерата през цялото време. Новата Zoom Lock функция минимизира ефекта на треперещите ръце и гарантира по-ясни изображения с 30-кратно увеличение – както при Galaxy S21, така и при Galaxy S21+.

Със серията Galaxy S21 улавяш всеки един момент, независимо от избора си

Серията Galaxy S21 предлага многофункционални камери с атрактивен дизайн. Чрез подобрената 8K Video Snap функция избираш кристално чисти изображения от 8K видео кадрите. Така можеш да заснемеш цялото действие и да получиш забележителни статични кадри всеки път, когато поискаш. Без значение колко динамични или неблагоприятни са условията, със Super Steady видео кадрите ще бъдат гладки - Super Steady режимът автоматично оптимизира процеса с 60fps запис при FHD резолюция. Новият режим Director’s View позволява да се превключи и да се избере най-добрият кадър, за да  може потребителят да разкаже историята от най-добрата гледна точка. Заснемането на видеата може да става едновременно с предната и задната камера, а в рамките на Vlogger Mode потребителят може да реагира в реално време,  наблюдава кадрите в привю, да променя ъгъла, да приближава или разширява полето на заснемане – и всичко това без да се губи нито един важен момент.  Благодарение на новите Galaxy Buds Pro на Samsung, можеш да уловиш едновременно  както околните звуци, така и собствения си глас, като използват опцията за запис с няколко микрофона. Така можеш да настроиш Galaxy S21 в режим Pro Video на статив и да използваш Buds Pro като гласов микрофон, например , за да се отдръпнеш назад и да запишеш реч, да заснемеш движение със звук или и друг фонов звук, и то с много високо качество. Със силата на Изкуствения интелект, популярната функция Single Take позволява заснемане на различни статични и видео формати с едно докосване. Режимът е оптимизиран с нови настройки за още по-професионален резултат, като например Highlight Video и Dynamic Slow-Mo, чрез които можеш да се съсредоточиш върху най-завладяващите моменти.

За още по-вълнуващо звуково изживяване

Galaxy Buds Pro предлагат нови иновации като високо качество на телефонните разговори, активно шумопотискане и подобрена свързаност с останалите устройства. Слушалките са създадени за най-пълноценна работа и забавление за всеки един потребител. Звукът е определящ за изживяването, което носят слушалките. Galaxy Buds Pro предлагат пълноценен звук чрез 11-милиметров говорител за по-дълбок бас и 6,5-милиметров говорител за по-богати високи честоти. Слушалките не се използват вече само са забавление, но и в работата. Galaxy Buds Pro изчиства гласа от нежеланите странични звуци с помощта на 3 вградени микрофона и устройство за улавяне на гласа Voice Pickup Unit (VPU), за да звучиш кристално ясно. Слушалките предлагат най-интелигентните ANC възможности, които позволят на потребителя да се съсредоточи върху работата си и да изолира света наоколо като може да намили фоновия шум до 99%. Потребителите ще могат да превключват връзката на слушалките между няколко устройства без нужда от ръчни настройки. 

Повече мощност, сигурност и свързаност

Galaxy S21 серията представя мощност на най-високи нива, Galaxy S21 разполага с най-новият усъвършенстван смартфон процесор, което някога досега е интегриран в Galaxy устройство. Възможности, които поддържат 5G свързаност и Изкуствения интелект в устройството. Потребителите разчитат повече от всякога на своите смартфони и поради тази причина защитата е от изключителна важност. Galaxy S21 е защитен от Samsung Knox Vault, платформата на Samsung за защита на ниво процесор. Подобно на Galaxy S21 и S21+, Galaxy S21 Ultra разполага с Eye Comfort Shield, за да помогне за намаляване на умората на очите.

Наличност

От 29 януари 2021 г. в търговската мрежа на всички официални партньори на Samsung ще бъдат налични:

- Galaxy S21 Ultra в цветовете „Загадъчно сребърно“ и „Загадъчно черно“ на цена от 2549 лв. 

- Galaxy S21+ в цветовете „Загадъчно черно“, „Загадъчно сребърно“, „Загадъчно лилаво“ на цена от 2149 лв.

- Galaxy S21 в цветовете „Загадъчно лилаво“, „Загадъчно розово“, „Загадъчно бяло“, „Загадъчно сиво“ на цена от 1749 лв.

- Galaxy Buds в цветовете „Загадъчно черно“, „Загадъчно сребърно“ и „Загадъчно лилаво“ на цена от 449 лв.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар