Pepsi също се включва в производството на смартфони


Колкото и да ви звучи странно, Pepsi ще произвежда смартфони. Точно така, не сте прочели грешно. Новините бяха потвърдени от компанията за производство на газирани напитки, като на този етап бъдещият смартфон на Pepsi ще се продава единствено на територията на Китай.

От Pepsi уточняват, че самото сглобяване на устройствата няма да се извършва от тяхна страна, а лицензът за това ще бъде предоставен на все още неизвестен партньор на територията на Китай. А добре знаем, че там производители на мобилни устройства има предостатъчно.


Става ясно, че един от смартфоните на Pepsi ще носи името Pepsi P1, като в случая става дума за съвсем стандартен бюджетен смартфон, който не блести с кой знае какви характеристики. Очаква се устройството да бъде андроиден фаблет с 5.5-инчов екран, 1.7 Ghz процесор, 2GB RAM и памет от 16GB.

Задната камера ще разполага с 13 мегапиксела срещу 5 мегапиксела за предната.

Pepsi P1 ще се продава за около 200 щатски долара на територията на Китай, а официални детайли около новия продукт се очакват след около седмица.

Screen-Shot-2015-10-12-at-9.30.19-AM

Както се вижда и от лийкнатото в онлайн пространството изображение, смартфонът на Pepsi може да разполага със сензор за пръстови отпечатъци под задната камера, като върху гърба на устройството можете да забележите и логото на популярната компания.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни