Samsung Galaxy A8 - няма да намерите по-тънък смартфон


Samsung представи модела Galaxy A8, който официално вече е най-тънкият смартфон, правен до този момент. Машинката бе показана пред публика в Китай, като дебелината му достига зашеметителните 5.9 милиметра.

A8 е логично продължение на линията, която Samsung започна да следва със своя Galaxy A тренд, предоставяйки на клиентите си все по-тънки, метални смартфони. Само за сравнение - iPhone 6 е с дебелина от 6.9 милиметра, докато Galaxy S6 е 7.1 милиметра "дебеличък".

Трябва обаче да се отбележи, че в случая стилът и шеметният дизайн на Galaxy A8 идват за сметка на онова, което се намира под капачето.

Смартфонът пристига с 5.7-инчов, 1080p дисплей, 2GB RAM памет и 16-мегапикселова задна камера. Предполага се, че процесорът на Galaxy A8 ще бъде Snapdragon 615, който през миналата година успяхме да видим в действие в някои устройства от средно ниво.

Очаква се цената на машинката да бъде около 515 щатски долара, което изглежда до голяма степен скъпо, имайки предвид някои от техническите параметри на телефона.

Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни