iPhone 6S пристига с технология от ново поколение


Новите смартфони на Apple - iPhone 6S и iPhone 6S Plus ще бъдат официално представени на 9 септември, а калифорнийският технологичен гигант ще обяви нова технология на навигация, носеща името "3D Touch".

В случая на практика говорим за следващата версия на технологията на "силово докосване" (force touch) на Apple, която видяхме за първи път при последните тракпадове на Macbook и Apple Watch. Този път тя ще бъде значително усъвършенствана и подобрена.

Вместо да "усеща" две нива на натиск, както е при Apple Watch например, новите смартфони ще усещат три нива на натискане: тапване, двойно тапване и по-дълбок натиск.

Новата технология 3D Touch ще позволи на потребителите да получат достъп до съвсем нови функционалности, включително шорткъти през приложенията, правейки навигацията още по-лесна и естествена.

Освен iPhone 6S и iPhone 6S Plus, очаква се Apple да ни разкрие и нова версия на Apple TV.

Наскоро ви информирахме, че американската компания планира и да навлезе по-сериозно в бизнеса със стрийминг на филми и телевизионни продукции. Тези планове на Apple обаче все още са в съвсем начален стадий на развитие. Тепърва ще чуваме как се развиват нещата и какво точно ще ни предложи компанията. Конкуренцията тук също не е никак малка, поради което ще трябва да бъде нещо на високо ниво.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни