Вече е и официално - след дни на спекулации, Sony Pictures официално потвърди, че Сам Смит ще изпълнява песента на новия филм за Джеймс Бонд, носещ името "Спектър".

По този начин британецът ще се присъедини към имена като Шърли Баси, Том Джоунс, Луис Армстронг, Пол МакКартни, Тина Търнър, Мадона и Алиша Кийс, които също са имали привилегията да озвучават с гласовете си филмите за Джеймс Бонд.

Основната песен на "Спектър" ще се казва "Writing's On The Wall", като парчето ще можем да чуем на 25 септември. Песента е написана от самия Сам Смит и друг носител на "Грами", а именно - Джими Нейпс.

"Сам и Джими написаха най-вдъхновяващата песен за "Спектър", а имайки предвид и невероятните вокални способности на Сам, "Writing's On The Wall" със сигурност ще бъде считана за една от най-добрите "Бонд" песни на всички времена", заявиха продуцентите на "Спектър" Майкъл Уилсън и Барбара Броколи в официално изявление до медиите.

Новият филм за Джеймс Бонд ще дебютира на голям екран в Лондон на 26 октомври. Преди време ви представихме и трейлър на лентата, в който можете да видите в действие изпълняващия главната роля Даниел Крейг.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар