"Спектър" е следващият филм от поредицата за Джеймс Бонд, но поне засега хайпът около лентата сякаш не бе особено висок.

Сериозна роля за това изиграха и твърде постните трейлъри и тийзъри, които не успяха да грабнат феновете на поредицата и да ги "запалят" в очакване на 24-ата поред лента за британския суперагент.

Сега обаче се радваме на далеч по-различна перспектива, защото вторият трейлър на "Спектър" успя да раздвижи кръвта ни. Най-после, бихме казали.

Какво виждаме в новия трейлър на "Спектър"?

Въпросното видео показва Бонд в плаващия в престъпност Мексико Сити, водейки битки със скелетоподобни фигури, прескачайки по покриви и естествено - участвайки в марковите за поредица преследвания със скъпи автомобили. Нали не сте мислили, че филмът може да мине без тях?

Това е вторият трейлър на "Спектър", който имаме честта да видим, откакто лентата получи име, а актьорският й състав бе обявен официално през декември. Новото видео показва Наоми Харис и Бен Уишоу в ролите на респективно Мънипени и Q, като добиваме представа и кой стои начело на организацията SPECTRE. Разбира се, Даниел Крейг е в ролята на 007. Особено внимание обаче отдаваме на носителя на "Оскар" Кристоф Валц и прелестната красавица от Франция Леа Сейду - очакваме с нетърпение да ги видим във филма. Режисьор на проекта е добре известният Сам Мендес.

Кога ще можем да гледаме новия филм за Бонд?

Световната премиера на "Спектър" ще се състои на 26 октомври в Лондон.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар