Ревю: Yoshi's Crafted World


Йоши е измислен антропоморфен динозавър, който се появява във видео игри, публикувани от Nintendo. Йоши дебютира в Super Mario World (1990) на Super Nintendo Entertainment System (SNES) като помощник на Марио и Луиджи.

По-късно Йоши отново идва в други игри с пъзели, включително Super Mario World 2: Super Mario World 2: Yoshi's Island, Yoshi's Story, Yoshi's Woolly World and Yoshi's Crafted World. Йоши също се появява в други игри, включително Mario Party и Mario Kart, различни спортни игри на Марио и Super Smash Bros. Йоши, принадлежащи към едноименния си вид, който се характеризира с разнообразие от цветове.

Играта Yoshi's Crafted World е jump and run тип игра, а историята започва с йошита, които живеят мирно на остров Йоши. В най-високия връх на острова се намира артефакт, наречен Sundream Stone, който притежава силата да "сбъдне най-смелите мечти на всички".

 

Един ден, когато Камек и бебе Баузър се опитват да откраднат артефакта, неговите скъпоценни камъни се разпръскват по света, оставяйки Йоши и неговите приятели да ги намерят и върнат. Играта е направена от Good-Feel и публикувана от Nintendo на 29 март 2019 година. Разпродадени са 1,11 милиона копия от играта за три дена, което я прави една от най-продаваните игри за Nintendo Switch.

Yoshi`s Crafted World е... сладка. Тя е от тези игри, които знаеш, че са безумно лесни, но и също толкова забавни. Графиките са страхотни, а играта има задна и предна страна, като двете страни осигуряват различни препятствия и много бонуси за събиране. Играта е запазила механиката на предишни Yoshi игри, но съдържа и много нови елементи. Като човек, който не е притежавал и играл на предишните Nintendo системи, то тази игра ме запозна и ме накара да обикна този малък зелен приятел.

yoshi crafted world
Yoshi's Crafted World

Има и мултиплеър опция за двама играчи, които да управляват своите Yoshi-та.

Можете да я закупите на физически носител, но и дигитално в eshop-a на Nintendo на цената от 120 лева, която е стандартна цена за по-големите игри на конзолата.

Оценката, която получава от гейминг канали и платформи е 8/10.

Нели Гуцалска
Нели Гуцалска

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни