Ревю: Super Mario Odyssey


Super Mario Odyssey е игра, публикувана от Nintendo за Nintendo Switch на 27 октомври 2017. Играта следва Марио и Cappy, шапка със съзнание, която позволява на Марио да контролира други символи и обекти, докато пътуват през различни светове, за да спасят принцеса Пийч от Баузър, който планира сватба с нея. Cappy също търси сестра си Tiara, която също е на кораба на Баузър с Пийч.

Super Mario Odyssey получава всеобщо признание и след продажбата на 14,44 милиона копия след издаването, тя се превръща във втората най-продавана игра за Switch.

Много критици я наричат ​​една от най-добрите игри в поредицата, с особена похвала, насочена към нейната изобретателност и оригиналност. Също така печели многобройни награди, включително и “Игра на годината”.

Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey

Odyssey изглежда като наследник на Марио 64 и тип sandbox 3D Mario игри, но е много повече от това. Естествено, играта ползва някои елементи директно вдъхновени от по-старите игри като герои, музика и механика. Но също така има и нови неща, които трябва да се посочат, като сливане на 2D геймплей в класически стил с 3D света и добавянето на постоянно разнообразие към способностите на Марио.

Играта е разработена от отдела за планиране и развитие на Nintendo, и започва да се развива скоро след пускането на Super Mario 3D World през 2013. Играта също така включва оригиналната песен "Jump Up, Super Star!", което е нещо ново за поредицата на Супер Марио.

Играта е страхотна! Всеки един свят е напълно различен като усещане, графиките са страшно красиви, саундракът е избран толкова добре и стои на място във всяка част на играта.

Ще загубите страшно много от свободното си време на нея и докато скачате, тичате, събирате луни, преследвате Баузър и сте част от този щур, закачлив и шарен свят, бих препоръчала да не я взимате по време на сесия, изпити или просто период, в който имате много работа. Повярвайте ми.

Силно се съмнявам да има притежател на Nintendo Switch и да не има тази игра било то дигитално, втора ръка или нова на физически носител.

Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey

Пригответе се да бъдете T-Rex в Cascade Kingdom, да се превърнете в жаба и да сте част от още супер забавни приключения. Марио си има и тематични облекла за всяко кралство. Като говорим за кралства, най-любимите ми си остават Seaside Kingdom и урбанистичния Metro Kingdom.

Запълнете своята Nintendo колекция с тази динамична и различна, но същевременно до болка позната и носталгична игра.

Оценката, която получава от гейминг платформи и медии е 10/10.

Нели Гуцалска
Нели Гуцалска

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни