Рекорден награден фонд на тазгодишните турнири Let's Play


И друг път сме говорили, че един от големите проблеми в развитието на българския гейминг е не само недостатъчния брой турнири и събития, макар и да се правят опити за положителна промяна в тази насока, но и твърде скромните наградни фондове, които вече организираните турнири предлагат на играчите. Именно поради това реагирахме с голяма радост на новината, че тазгодишното издание на турнирите Let's Play на фестивала Aniventure ще включва осигурен награден фонд в размер на рекордните 25 000 лева! Новината бе потвърдена от организаторите GplayTV.

Aniventure е най-големият фестивал в България за традиционна и модерна японска култура, като през тази година събитието ще се проведе между 3 и 4 септември в Интер Експо Център.

Let's Play турнирите пък ще включват оспорвани битки на заглавия като League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, StarCraft II: Lagacy of the Void и много други, потвърждават организаторите. Поканени са всички добри български геймъри, които смятат, че могат да покажат добри качества в съответните дисциплини. Вече знаем, че за най-добрите ще има отреден и добър награден фонд!

Миналогодишното издание на Анивенчър събра над 7000 посетители и над 500 участници в различните гейминг състезания в зоната на GplayTV.

Оттогава досега компанията организира 7 гейм-турнира, 3 от които под името Let's Play. Над 2000 участници се включиха в организираните гейм-прояви на GPlay TV за по-малко от година с рададен награден фонд от над 30 000лв.

“С нашите събития целим да стимулираме електронните спортове в България, подкрепяйки и развивайки родните ни таланти, като им даваме поле и стимул за изява, както на местно, така и на световно ниво. „ – споделят от GplayTV

Повече информация за събитието можете да откриете на ТУК!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни