Дългоочакваният първи трейлър на "Дюн" 2 вече е тук, а ние можем да се насладим на повече от две минути кадри от предстоящия нов sci-fi епос на режисьора Дени Вилньов.

След като останахме очаровани от първата част на филма, базиран върху легендарния роман на Франк Хърбърт, сега насочваме поглед и към развръзката от голямата битка за планетата Аракис и нейната така ценна подправка. Преди броени минути Warner Bros. и Legendary Entertainment разпространиха трейлъра, а ние виждаме някои от добре познатите лица от първия филм - Тимъти Шаламе, Зендея, Ребека Фъргюсън, Хавиер Бардем и други.

Дебют в проекта пък прави все по-нашумялата напоследък Флорънс Пю, която заема важна част от трейлъра и присъства значително в него. Сред новите лица е и Остин Бътлър, който доби световна известност с ролята си на Елвис Пресли в биографичния филм за краля на рокенрола.

Самата Ребека Фъргюсън наскоро сподели мнение, че според нея вторият "Дюн" ще бъде дори по-добър от първия. В интервю тя посочи: "Ще кажа, че част 2 е по-добра от част 1. И това е без да съм гледала филма, но базирано на всичко, което съм прочела, което съм видяла и което съм заснела".

В "Дюн" 2 ще продължим да проследяваме развитието на протагониста Пол Атреидес (Тимъти Шаламе), който има мисия да отмъсти на конспираторите, унищожили семейството му. В трейлъра на Част 2 виждаме, че неговите сили не спират да растат, което го превръща във все по-голяма опасност за узурпаторите на Аракис.

"Дюн" 2 ще можем да гледаме на голям екран през месец ноември, за когато е насрочена премирата на грандиозния филм.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар