Вече можем да видим и първи трейлър на филма по Uncharted - една от най-успешните видео игри, създавани някога.

В ролята на култовия Нейтън Дрейк виждаме звездата на Marvel Том Холанд, докато в ролята на неговия най-верен другар в приключенията Съли се превъплъщава добре познатият ни Марк Уолбърг. Режисьор на филма е американецът Рубен Флейшър, който се зае с проекта след множество други негови колеги, които отпаднаха от него.

В трейлъра виждаме и друга голяма звезда на киното - Антонио Бандерас, който внася известна доза изтънченост в историята.

Uncharted ще ни разкаже за самото начало на приключенската кариера на Нейтън Дрейк. Както добре знаем от видео игрите, Дрейк успява да достигне до някои от най-загадъчните кътчета на света, разгадавайки вековни тайни и откривайки неземни съкровища. В първия филм ще видим как той се запознава със Съли - по-възрастен от него мъж, който ще го подкрепя в приключенията му и ще върви рамо до рамо с него. Виждаме и София Али в ролята на Клоуи Фрейзър - героиня, която също добре познаваме от игрите на студиото Naughty Dog.

От трейлъра виждаме, че е направен опит да се запази атмосферата на игрите - Нейтън Дрейк буквално "лети" и се подлага на рисковани каскади, докато не липсва и малко чувство за хумор. Режисьорът Рубен Флейшър споделя, че се е опитал да зарадва както хардкор феновете на Uncharted, така и хората, които не са играли игрите и не са запознати от франчайза.

Uncharted ще можем да гледаме по кината на 11 февруари 2022 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар