Marvel ни зарадваха с първи кадри от "Вечните" (ВИДЕО)


Важността на киносалоните и чувството за общност в тях е акцентът в ново видео, което днес Marvel разпространиха. Новините от него обаче са няколко - успяхме да видим първи кадри от "Вечните", а освен това и научихме имената на два от следващите филми на компанията - продълженията на "Черната пантера" и "Капитан Марвел".

Marvel Studios Celebrates The Movies е името, което комиксовият гигант избра за днешното си промо видео. В него гласът за кадър изтъква предимствата на гледането на филм в киносалон, особено в настоящата ситуация на пандемия и отлив от големия екран. "Отиваме там, за да избягаме, да се изгубим в история, да се почувстваме свързани и да споделим моменти, които ще помним вечно", казва гласът за кадър. Неслучайно във видеото присъстват и напълно реални кадри от киносалоните, заснети по време на блокбъстъра "Отмъстителите: Краят".


Видео сегментът включва кадри от минали и бъдещи проекти на Marvel, включително и тепърва предстоящия "Черната вдовица", с който компанията ще се върне триумфално в киносалоните. Истинско вълнение сред феновете обаче предизвикаха първите кадри от "Вечните" - един от следващите грандиозни кино проекти на Marvel.

Черната вдовица
"Черната вдовица" е следващият филм на Marvel, който ще можем да гледаме на кино екран

"Вечните" ще ни представи изцяло нови герои, които досега не сме срещали в кино вселената на Marvel. Режисьор на лентата е китайката Клоуи Жао, която преди броени дни взе "Оскар" за работата си по брилянтния "Земя на номади". В ролите пък ще видим актьори като Анджелина Джоли, Ричард Мадън, Салма Хайек, Кит Харингтън, Кумаил Нанджиани и други.

Вижте и въпросното видео:

 

Става ясно и какви имена ще носят продълженията на "Черната пантера" и "Капитан Марвел".

Историите от Уаканда ще продължат с "Черната пантера: Уаканда Завинаги" (Black Panther: Wakanda Forever), докато сюжетната линия на Карол Денвърс ще бъде доразказана с лентата The Marvels. Двата филма ще можем да гледаме съответно на 8 юли и 11 ноември 2022 година.

Неотдавна от Marvel потвърдиха, че починалият Чадуик Боузман няма да присъства в продължението на "Черната пантера". Имаше предположения, че обрачът на Т'чала може да бъде пресъздаден чрез технологиите, но това със сигурност няма да се случи.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни