PornHub представя: BangFit или повече секс за добра форма


Едва ли ще изненадаме някого, като припомним, че в днешно време затлъстяването и липсата на достатъчно движение е сериозен проблем сред хората, които сякаш все по-осезаемо забравят, че телата им са пригодени за поне някакъв санитарен минимум от физическа активност. Последиците от това масово обездвижване пък не са никак положителни - освен, че масово трупаме излишни килца, "любезно" каним да ни гостуват и различни заболявания, някои от тях - необратими.

Да, пред нас винаги съществува възможността да спортуваме, което включва тичане в парка или прекаран един час във фитнес залата, но същевременно и твърде много хора не го правят, най-вече поради липса на достатъчно свободно време. Какво да се прави - живеем в забързани времена, в които всяка секунда е от значение.

Тук идва и гениалната идея на PornHub - най-големият онлайн порно портал на планетата, който ви предлага да влезете във формата на живота си, използвайки приумицата му BangFit. Както си личи и по името на въпросното изобретение, целта е да правите възможно най-много секс, за да подобрите физическата си форма. Защото не е тайна, че сексът гори огромен брой калории и представлява една отлична физическа активност.

Технологията на BangFit не е нищо сложно, но си е направо гениална.

За да започнете да използвате BangFit, първо трябва да имате сексуален партньор под ръка, както бихте се досетили. Или няколко, ако си падате по групови изпълнения. Следващата стъпка е да отворите специалния уебсайт на BangFit, който ще ви позволи да синхронизирате своя смартфон към платформата.

След това идва и забавната част. Избирайки между многото секс пози, които имате на разположение, вашата цел ще бъде да изпълнявате показаните движения в перфектен синхрон, за да получите и възможно най-много точки. Точно така, да - чрез BangFit дори ще можете да се надпреварвате със своите приятели, за да разберете кой е най-добър и прецизен в креватните дейности.

За да измерва по възможно най-точен начин вашите движения, PornHub разработва и специален колан - BangFit Band, върху който трябва да прикачите своя смартфон, докато... сещате се какво.

screen-shot-2016-05-18-at-3-42-57-pm

Все още ли сте на мнение, че нямате достатъчно време за спорт?

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни