В последните няколко години физическото здраве става все по-популярно и се развива както в семейната, така и в офис средата. Често чуваме за хора, които правят фитнес в комфорта на своите домове или си купуват единични уреди, за да могат да се упражняват през почивките между различните домашни задължения. А още по-познато ни е да виждаме фитнес центрове в офис сгради, за да се промотира активността или безплатни/промоционални карти за посещаване на фитнес.

Ние подкрепяме този тренд, защото освен че подпомага нашето физическо усъвършенстване, то е един от главните герои в борбата с лошите емоционални състояния като депресия и тревожност. Добър източник на серотонин, намалява негативните усещания и носи мотивация. Имате поне един такъв човек в живота си, нали? Вероятно се чудите какво да му подарите или имате другарче, което все се чуди да започне ли да тренира, да не започне ли. Затова ще ви представим няколко предложения за подарък за фитнес запалянковците в живота ви, че дори и за самите вас.

На първо място, за прохождащите в тази сфера, бихме могли да предложим блендер. Защото знаем, че сутрин с освежаващо смути в ръка е много по-продуктивна. По този начин ще улесните живота на вашите близки, а ако имате късмет, ще бъдете почерпени.

Не минава загрявка, в която да сме на пътеката и да слушаме музика, но кабелите ни да се оплитат и да ограничават движенията ни. Какво по-добро от това да имаш възможността да правиш упражненията си и да се наслаждаваш на любимия си workout playlist!? Следващият подарък в списъка ни са безжичните слушалки. Бонус точки - практични са и можем да ги ползваме навсякъде.

За хората, които имат забързано ежедневие, предлагаме шише за вода за многократна употреба. Едновременно се грижим за здравето си и помагаме на околната среда като не изхвърляме пластмасови шишета, а ползваме модел за многократна употреба.

Друг подходящ подарък е сет от гирички с различна тежест, които вашите приятели биха могли да разпръснат из целия си дом и да ползват, когато минават покрай тях, за да се тонизират дори в най-обикновените и случайни части от деня или за да им спести едно ходене във фитнес залата.

Няма да сгрешите, ако вземете спортен екип, в който вашите познати ще се чувстват по-мотивирани и ще допринесе за цялостното по-добро усещане в тях. Незаменимо е моментът, в който привлекателността отвън и отвтътре се срещнат и са в унисон.

*Бонус идея*  За купуващите в последния момент или просто за винаги чудещите се - талон за масаж е верният отговор за всичко. Незаивсимо дали любимите ви хора се занимават с фитнес, или не, ще се зарадват да бъдат поглезени и да отпуснат всеки един мускул от тялото си.

Автор

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Напишете коментар