(Почти) минималистични постери на Хари Потър


Онзи ден ми се наложи да сменя wallpaper-а на лаптопа си, след като бях подложена на подигравки, че не можело да стоя с най-обикновен син екран. Изглежда, че колегата, насочил хумора си към мен, не успя да разбере, че харесвам максимално изчистени неща (включително екрани).

Реших все пак да го послушам и да сложа картинка на нещо, което е и минималистично, и любимо. Което може да означава само едно: абстрактни интерпретации на Хари Потър.

Оказа се, че в онлайн пространството се намират кадри, отговарящи на изискванията ми и дори се оказах пред дилема как точно да аранжирам десктопа си. Това, което избрах в крайна сметка, не е нито минималистично, нито изцяло в Потър-стил, но няма как да не ви го споделя - обърнете внимание на последния кадър.

Предпоследният също е по-скоро nerd ориентиран, но все пак включва нещо от вселената на момчето магьосник, затова ви представям и него. Всички останали обаче са изцяло вдъхновени от книгите, а аз вече се замислям кой от тях може да намери достойно място и на някоя стена вкъщи.

Станислава Симидчийска
Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни