Звездата от "Игра на тронове", "Мандалорецът" и "Последните оцелели" Педро Паскал е фаворит да наследи Ал Пачино като Тони Монтана (или каквото име бъде избрано) в следващия римейк на "Белязаният", твърдят някои от медиите отвъд Океана.

От известно време насам се знае, че Universal подготвя нов римейк на екшън класиката, която за последно видяхме под режисурата на Брайън Де Палма през 1983 година. Тогава Ал Пачино направи една от най-разпознаваемите се роли, трансформирайки се в Тони Монтана - емигрант от Куба, който впоследствие се превръща в наркобарон.

Според информацията, която имаме на този етап, в новия римейк на "Белязаният" ще има някои промени. Една от тях е, че действието ще се развива в Лос Анджелис, а не в Маями, както бе във версията от 1983. И този път под светлините на прожекторите няма да бъде емигрант от Куба, а от Мексико. Останалото е ясно - главният герой ще започне да изкача стълбицата на успеха, преследвайки американската мечта, докато не се превърне в един от най-влиятелните престъпници на територията на страната.

Тони Монтана
Ал Пачино като Тони Монтана в "Белязаният" (1983)

Първият филм "Белязаният" излезе през вече далечната 1932 година с Пол Муни в главната роля. Тогава главният герой се казваше Тони Камонте и бе от Италия. В следващия филм от 1983 също бе засегната темата за емигранството, тъй като и в двата случая Тони Камонте и Тони Монтана пристигат в Щатите в търсене на по-добър живот.

Преди време се появиха слухове, че в главната роля на новия "Белязаният" ще видим друга голяма звезда на Холивуд от ново поколение - Майкъл Б. Джордан. По тази линия обаче не се стигна до каквото и да е развитие.

С времето версията на Брайън Де Палма с Ал Пачино се превърна в култ класика, като и до днес образът на Тони Монтана е истинска легенда в света на поп културата.

Иначе кариерата на Педро Паскал продължава да се развива със скоростно темпо. Чилийският актьор продължава да получава страхотни роли, което е свидетелство за отличната му работа.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар