И така, правите парти, танцувате под звуците на музиката и се забавлявате с приятелите си, но изведнъж купонът позатихва. Не се страхувайте! Nintendo Switch разполага с цял набор от приятни мултиплеър парти игри, независимо дали сте домакин на парти за рожден ден, или имате гости за вечеря. 

За тази селекция сме избрали игри, които са подходящи за много хора.

Super Mario Party (Switch)

Издател: Nintendo / Разработчик: Nd Cube

Дата на издаване: 16 ноември 2018 г. (САЩ) / 5 октомври 2018 г. (Великобритания / ЕС)

 

Започнете партито с известния водопроводчик и неговите приятели в Mushroom Kingdom. Това е добре изградена и красиво реализирана игра на Mario Party, която отвежда играчите към минути на истинско забавление с любимите герои. Това е истинско завръщане към формата, който със сигурност ще стане хит на вашето празненство. 

Няма друго парти като Mario Party!

Пакетът Jackbox Party Pack (Switch eShop)

Издател: Jackbox Games / Разработчик: Jackbox Games

Дата на издаване: 17 август 2017 г. (САЩ) / 17 август 2017 г. (Великобритания / ЕС)

 

Ще ви трябва интернет връзка и смартфон за тази игра, но ако успеете да съберете прилична група заедно, Jackbox Party Pack (или един от останалите пет пакета от серията, достъпни в Switch eShop) може да бъде страхотно изживяване. Много от включените игри поддържат до 8 играчи. 

Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Издател: Nintendo / Разработчик: Nintendo

Дата на издаване: 28 април 2017 (САЩ) / 28 април 2017 (Великобритания / ЕС)

 

Mario Kart 8 Deluxe доставя огромно количество адреналин и поддържа състезателния дух, атрибути които със сигурност ще зарадват публиката. Състезателната част е най-добрата в своя клас и има много бонуси и изненади, които да я направят достъпна за всички, независимо дали са ветерани при състезанията или това е първата им среща с подобен формат игра.

Това е игра, която създава множество мигове на забавления. Тя е пристрастяваща и обединяваща, нефилтрирано забавление, което привлича всеки, който е достатъчно смел да поеме волана - абсолютно идеална за парти.

1-2 Switch (Switch)

Издател: Nintendo / Разработчик: Nintendo

Дата на издаване: 3 март 2017 г. (САЩ) / 3 март 2017 г. (Великобритания / ЕС)

 

Може да не е въодушевила света, когато бе пусната за Switch и можеше да се продава като бонус към конзолата, за да покаже уникалните й функции и нейните контролери Joy-Con, но когато се играе с група приятели или членове на семейството 1-2 Switch е точно в целта. Това наистина е парти игра - тъй като в нея се изисква контекстът на социално събиране, за да се усети като геймплей правилно - и ако сте я пробвали сам, ние напълно разбираме, защо не сте я харесали. В парти обстановка обаче, играта наистина изпъква и ако можете да я намерите за разумна цена, то закупете я още сега!

Just Dance 2019 (Switch)

Издател: Ubisoft / Разработчик: Ubisoft

Дата на издаване: 23 октомври 2018 г. (САЩ) / 26 октомври 2018 г. (Великобритания / ЕС)

https://www.youtube.com/watch?v=yzmu0WQwTNo

 

Поредицата се разработва и разпространява от години с много малко промени, така че Just Dance 2019 може да вдигне хората на крака. Самият геймплей е също толкова прецизен и приятен, както винаги и всеки, който има смартфон, може да танцува, използвайки контролера на Ubisoft. Малки щрихи, като това, че HD Rumble на Joy-Con-а пулсира в ритъма, прави Switch версията особено примамлива и ако платите за абонамента, има огромна библиотека от песни, които да ви накарат да се раздвижите.

Автор

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Напишете коментар