Отложиха премиерата на "Венъм" 2 за септември


Пандемията от COVID-19 доведе до ново отлагане във времето на дългоочакван филм. В случая говорим за продължението на комиксовия "Венъм" с Том Харди в главната роля. Лентата е продукция на Sony, а в ролята на режисьор ще видим британеца Анди Съркис.

Първият филм за извънземния симбиот и журналиста Еди Брок бе режисиран Рубен Флейшер, но сега Съркис ще получи възможност да покаже режисьорските си умения.

Пълното заглавие на филма е Venom: Let There Be Carnage, като по план трябваше да можем да го гледаме на 25 юни. Както обаче се случи и с множество други заглавия до момента, премиерата бе преместена напред във времето. Новата дата е 17 септември. И се надяваме, че ще си остане така, а ние ще живеем в един малко по-нормален свят.

Том Харди и Мишел Уилямс се завръщат в ролите си от първия филм, а към актьорския състав се присъединяват още Стивън Греъм, Наоми Харис и Уди Харелсън.

 

Първият "Венъм" излезе през 2018 година и бе посрещнат противоречиво от критика и фенове. Филмът обаче генерира повече от 850 милиона долара в боксофиса, което направи задължителна идеята за продължение.

Смята се, че до голяма степен причина за рокадата е и фактът, че новият "Бързи и яростни" ще дебютира на голям екран в края на юни. Това означава, че ако не беше преместен, "Венъм" 2 трябваше да се конкурира с култовия екшън за вниманието на киноманите.

С новата си дата "Венъм" 2 се позиционира между големи проекти като "Отрядът самоубийци" (6 август) и "Дюн" (1 октомври). Най-голямата конкуренция на Венъм при откриването му ще бъде мистерията "Смърт край Нил" по книгата на Агата Кристи. Може да се каже обаче, че двата филма имат и доста различни таргет групи.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни