Том Харди е един от големите секссимволи на съвременното кино, а ние сме напълно, ама напълно съгласни с това. Британският актьор е влудяващо красив, а освен това е и изключително талантлив, доказателство за което е номинацията му за Оскар за поддържаща мъжка роля в Завръщането. Е, Том не успя да грабне статуетката, но това в никакъв случай не ни кара да го обичаме по-малко.

3

Едуард Томас Харди се ражда в артистично семейство в Лондон на 15 септември 1977 година. Майка му Ан е художничка с ирландски произход, докато баща му Едуард е писател. Сами виждате, че не е никак изненадващо, че с годините Том се насочва към света на изкуството, и по-конкретно - към киното.

2

На 21-годишна възраст Том Харди си печели договор като модел, което никак не ни изненадва, а през 2001 година дебютира на голям екран и то под режисурата на великия Ридли Скот, снимайки се в "Блек Хоук".

4

През 2008 година Харди се снима и в "Рокенрола" на Гай Ричи, а на два пъти се снима и в ленти на един от най-актуалните режисьори в настоящия момент - Кристофър Нолън. Първо това се случва в епичния "Генезис" с Леонардо ди Каприо, а скоро след това той влиза в ролята и на злодея Бейн в "Черният рицар: Възраждане", който е и последният трети филм от трилогията на Нолън, посветена на Батман.

5

В последно време кариерата на Том Харди върви стремглаво нагоре, след като първо той взе участие в изключително успешния "Лудия Макс: Пътят на яростта", а скоро след това получи и номинация за Оскар за ролята си в "Завръщането", където отново си партнира с Леонардо ди Каприо и под вещата режисура на Алехандро Иняриту.

6

Има две деца, като второто от тях е от актрисата Шарлът Райли, за която се жени през месец юли 2014 година. Британският актьор е силно загрижен и за благоденствието на животните, като заедно със съпругата си гледат две кучета, спасени от приют.

7

През 2015 година списание GQ го включва в списъка си от 50 най-добре облечени мъже на Великобритания.

8

Не винаги обаче животът му е вървял по мед и масло. Преди време актьорът преминава през тежък период, след като е пристрастен към алкохола и наркотиците. Налага се да постъпи в клиника за рехабилитация, а от 2003 година насам е трезвен.

FW 2010

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар