Световният пулс бие в един ритъм с "Междузвездни войни", а това е напълно естествено, имайки предвид и колосалният успех, който Епизод VII - "Силата се пробужда" жъне в киносалоните по цял свят.

Ние обаче ще ви върнем години, години назад, а именно - към оригиналната трилогия на Джордж Лукас, която и постави началото на най-епичната сага в историята на киното.

Хората от CineFIX ни зарадваха с брилянта симбиоза между "Междузвездни войни" и позабравената красота на 8-битовите видео игри, които ни връщат към времето на гейминг мастодонти от калибъра на The Legend of Zelda, Megaman, Golden Axe и много други.

Вижте как сюжетът на "Нова надежда", "Империята отвръща на удара" и "Завръщането на джедаите" се разгръща в 8-битова вселена, което и вероятно ще докара сериозно чувство на носталгия в по-възрастните от вас.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар