On! Fest. On! Gaming


GplayBG е българският отбор, който този уикенд спечели Wildcard и се изстреля на финалите на ESL Southeast Europe Championship! Финалите на петия сезон на мега турнира ще се проведат за първи път в България по време на ON! Fest на 24 и 25 юни в Интер Експо Център, като част от най-мащабната досега ON! Gaming зона. Отборът победител стана известен след ожесточена битка по време на финала на League of Legends Champions Bulgaria на 9 април в кино Арена Запад.

Престижният турнир ESL Southeast Europe Championship, част от лигата на ESL, ще доведе у нас най-добрите отбори на Балканите по LoL и CS:GO, които ще се борят за награден фонд от 10 000 евро.


Снимка: Илиан Ружин

Всичко за гейминга на едно място! – водени от тази мотивация, организаторите на фестивала за градска култура ON! Fest създават най-голямата зона на фестивала - ON! Gaming. По-богата и представителна от всяко подобно събитие в България до момента, тя ще се разпростре на над 4500 кв.м. и ще събере в себе си всяко късче, което оформя съвременния гейминг. Световният esport гигант ESL ще присъства на над 2000 кв.м., където освен финалите на Southeast Europe Championship по League of Legends и CS:GO, ще се проведат и любителски турнири по FIFA 17, Hearthstone, Dota 2, LoL, CS:GO и много други. Освен това, всеки желаещ ще има възможност да опита много различни игри на място, както и да се сдобие с оригинален мърчъндайз.

ON! Fest не пропуска и богатия свят на настолните игри. Зона за свободна игра, турнири, работилници, срещи и дискусии с разработчици и художници на настолни игри, демота на най-нови предложения от България, както и игри с отстъпки очакват любителите на board games в дните между 24 и 25 юни в Интер Експо Център София.

Геймингът освен забавление е и мултимилиарден бизнес. Ето защо ON! Gaming посреща за четвърти път и единственото професионално събитие за гейминг индустрията в България – Game Development Summit – GDS. Гост лектори от различни държави ще споделят опит в създаването, маркетирането и дистрибуцията на игри на световно ниво. Ще обменят опит с българските си колеги и ще споделят визията си за бъдещето на гейминга. Като естествено продължение на специализираната конференция е и зоната Games Made in Bulgaria. Първото по рода си събитие, което ще събере на едно място всичко за gaming-a в България – разработчици, дизайнери, таланти. Над 40 български студиа за компютърни игри ще получат възможността за представяне и среща с бъдещи фенове, ентусиасти, клиенти, кадри и инвеститори.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни