Новият "Бонд" на открито в София


За първи път в България, филм от поредицата за агент 007 Джеймс Бонд може да бъде гледан на открита сцена! Разбира се, говорим за сцената на Парк-театър „Борисова градина“, където има подходяща филмова програма и за най-малките.

„Смъртта може да почака“ на режисьора Кари Фукунага е филм номер 25 от поредицата за Джеймс Бонд – един от най-великите филмови франчайзи на всички времена. Лентата ще бъде специална и защото ще бъде последна за Даниел Крейг в ролята на 007. След този филм британецът ще се оттегли от този си ангажимент, а кой ще го наследи с култовия черен смокинг – това предстои да разберем.


Освен Даниел Крейг, ще можем да видим и двама носители на „Оскар“ – Рами Малек и Кристоф Валц. Първият ще влезе в ролята на Сафин – енигматичен, но изключително опасен злодей, който представлява най-голямото предизвикателство в кариерата на Бонд до този момент. От трейлърите се вижда, че Малек е влязъл изключително добре в ролята.

 

Ако искате да се възползвате от уникалния шанс да гледате „Смъртта може да почака“ на чист въздух, правейки го на открита сцена, това ще ви предложи Парк-театър „Борисова градина“ на 2 октомври (събота). Прожекцията ще се състои от 18.30 часа, а билети можете да закупите ТУК. Побързайте, защото свободните места намаляват с бързи темпове!

Но какво се случва всъщност в „Смъртта може да почака“ – 25-ият филм от поредицата за Джеймс Бонд?

Нашият любим Бонд е решил да се оттегли от професията, наслаждавайки се на заслужена почивка в слънчева Ямайка и опитвайки се да води живот на нормален гражданин. Скоро обаче 007 отново е принуден да се върне в действие, тъй като негов приятел и бивш агент на ЦРУ го моли да открият заедно похитен руски учен. Изведнъж суперагентът е изправен пред кошмарна конспирация, която заплашва да отнеме живота на милиони. Бонд няма други избор, освен да прекрати опита си за нормален живот и отново да се завърне на сцената.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни