Харесахме ужасно много екранизацията на "Алита: Боен ангел", като наистина не разбираме причините, поради които на този етап не се чува нищо за продължение на лентата. Особено имайки предвид, че първият филм определено приключи по начин, предвещаващ поне още един след него.

Фенове на Алита вече стартираха петиции, с които настояват режисираният от Робърт Родригес филм да се сдобие с продължение. На този етап обаче потвърждение за такова все още липсва.

Носителят на "Оскар" Кристоф Валц играе една от главните роли в лентата от 2019 година. Валц, който играе ролята на д-р Дайсън Идо, върнал Алита (Роза Салазар) към живот, също е готов да се снима отново.

Валц заяви: "Разбира се! Разбира се, че бих!", отговори немският актьор на въпрос, дали отново би участвал във филм за Алита.

 

"Все още обаче не съм чул нищо подобно. Малко съм разочарован и изненадан, защото зная, че филмът има много фенове. Зная, че хората го харесаха, въпреки някои мнения. Аз също го харесах. Хареса ми да работя по него и обожавам крайния резултат", добави актьорът.

"Може би те работят върху нещо, като аз не бих бил първият човек, на когото ще кажат. Засега обаче не съм чул нищо относно евентуално продължение", добави той.

Продуцентът Джон Ландау от своя страна призова феновете да продължават да настояват за продължение на "Алита". Компанията 20th Century Fox бе придобита от Walt Disney, поради което Ландау призова феновете да настояват именно пред Disney.

Алита: Боен ангел
Кристоф Валц в ролята на д-р Дайсън

"Продължавайте да настоявате пред нашето ново семейство в Disney. Те трябва да разберат, колко е важно да има още един филм за Алита. Надявам се, че един ден ще бъдем зарадвани".

"Алита: Боен ангел" е базиран върху известната манга поредица, създадена от Юкито Киширо. Историята разказва за дефункционалния киборг Алита, намерен и върнат към живот от д-р Дайсън Идо (Кристоф Валц). Той кръщава откритието си на своята починала дъщеря, а с времето Алита започва да получава и спомени за своето минало.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар