Трейлърът на Pokemon Sword and Shield разкрива множество нови неща


Нова информация относно бойната система на Pokemon Sword and Shield беше разкрита по време на церемонията по откриването на Световното първенство Pokemon във Вашингтон - включително и нов трейлър.

Производителят на мечове и щит, Джуничи Масуда, каза на присъстващата публика, че първенството през 2020 г. ще използва "Sword and Shield". За да засили още по-голям интерес към предстоящото заглавие и съревнованието през следващата година, нов трейлър разкри някои нови атаки и способности в Pokemon, както и някои от новите държащи се оръжия, които треньорите могат да използват в битката.

Загадъчната способност на атаката Galarian Weezing беше разкрита като неутрализиращ газ, който има силата да обезсили всички останали способности на терена, включително на вашите съотборници. Трейлърът показва Storm Drain на Gastrodon и издигането на Rotom, които се позовават като примери. На други места новата способност на Corviknight се нарича Mirror Armor. Това позволява на летящия Pokemon да отразява всички ефекти на понижаване на уменията  на противника си.

По отношение на атаките, трейлърът показва Breaking Swipe, съвсем нова атака, която може да удари два Pokemon-а наведнъж, намалявайки атаката им. Не се знае какъв тип атака е това, но трейлърът показва Flygon, използвайки го.

Трейлърът разкрива и два нови държащи се елемента. Първият от тях е Room Service, който намалява скоростта на Pokemon, държейки го по време на Trick Room. Другото е Jet Pack, полезен елемент, който изключва Pokemon, ако показателите му биват понижени. Трейлърът показва Duraludon, използвайки нещо, което изглежда като Draco Meteor, за да премахне Kommo-o.

И накрая, бива разкрита интересна информация за Dynamax Pokemon. Тези гигантски Pokemon-и могат да се отклонят от движения, които иначе биха причинили трептене, което им позволява да атакуват свободно. Междувременно техните Max Moves имат мощни вторични ефекти. Електрическият тип Max Move създава Electric Terrain на полето, ефектът на бойния тип увеличава атаката на всеки покемон от ваша страна, леденият тип кара Hail да падне - уврежда покемони от неледен тип - и летящият тип Max Move премахва стени и други капани.

Pokemon Sword and Shield ще бъде пуснат на 15 ноември за Nintendo Switch.

Нели Гуцалска

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни