Стрийминг платформата Netflix обяви дата за премиерата на The Witcher: Nightmare Of The Wolfаниме филм, базиран върху добре познатата ни фентъзи вселена "Вещерът" на полския автор Анджей Сапковски.

Както вероятно сте добре запознати, сериалът по "Вещерът" също е част от каталога на Netflix, а през декември очакваме неговия втори сезон.

Преди това обаче феновете на вселената ще могат да "подгреят" с аниме проекта The Witcher: Nightmare Of The Wolf. Неговата премиера в стрийминг платформата ще се състои съвсем скоро - на 23 август.

Сюжетът на The Witcher: Nightmare Of The Wolf се фокусира върху млад вещер на име Веземир, който успява да се измъкне от живот на бедност, започвайки да преследва чудовища срещу заплащане - същината на това, което вещерите правят.

Феновете на поредицата добре познават Веземир, защото това е менторът и духовен баща на основния протагонист във "Вещерът" - Гералт от Ривия (изигран в сериала от Хенри Кавил).

The Witcher: Nightmare Of The Wolf е продуциран от компанията Studio Mir, която стои зад проекти като Voltron: Legendary Defender, също част от каталога на Netflix. Свой отпечатък върху анимето е оставила и Лорън Хисрич, която е създател на сериала по "Вещерът" и негова движеща творческа сила.

Вижте и тийзъра на The Witcher: Nightmare Of The Wolf. Определено нямаме търпенеи да гледаме едно качествено аниме по "Вещерът".


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар