Naughty Dog показа нови 16 минути геймплей от Uncharted 4


Uncharted 4: A Thief's End е едно от най-очакваните гейминг заглавия на годината, а от студиото разработчик на играта Naughty Dog ни зарадваха с нови 16 минути геймплей от проекта, който официално ще види бял свят на 10 май, ексклузивно за PlayStation 4.

Носещи името "Madagascar Preview", геймплей кадрите ни пренасят в Мадагаскар, където пътят отново е отвел търсача на съкровища Нейтън Дрейк и неговите спътници.

Видеото ни демонстрира по отличен начин едно от нововъведенията в Uncharted 4, а именно - възможността за по-обстойно и свободно изследване на заобикалящия свят.

Действието в A Thief's End се развива три години след събитията в Uncharted 3: Drake's Deception, като за огромно съжаление, това ще бъде последната глава от историята на Нейтън Дрейк.

В Uncharted 4 ще се запознаем с родния брат на Дрейк - Сам, който моли Нейтън за помощ, за да спаси своя собствен живот и да му отправи предложение за приключение, което нашият герой не може да откаже.

Действието на играта ще ни отведе в преследване на отдавна изгубеното съкровище на капитан Хенри Ейвъри, заради което Дрейк и Сам ще се впуснат в търсене на Либерталия - пиратската утопия, скрита дълбоко в горите на Мадагаскар. Както и в предишни части на Uncharted, отново ни предстоят незабравими приключения из различни кътчета на света, достойни за стандартите на франчайза.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни