Най-емблематичните песни от поредицата за Джеймс Бонд


Най-добрите песни от филмите за Бонд - кои са те?

Вчера ви информирахме, че носителят на "Грами" Сам Смит ще изпълнява основната песен на новия филм за Джеймс Бонд, който ще носи името "Спектър". Парчето е наименовано "Writing's On The Wall" и ще бъде достъпно за слушане в края на този месец. Няма спор, че това ще бъде едно от големите музикални събития в последно време.

И докато всички очакваме да чуем страхотния глас на Сам Смит, британският ежедневник The Independent подбра десет от най-емблематичните песни от поредицата за Джеймс Бонд до този момент.

Сам Смит се нарежда до имена като Шърли Баси, Пол МакКартни, Тина Търнър, Мадона, Том Джоунс и още други, които са имали привилегията да изпълняват песните от легендарната поредица.

През 2012 година подобна чест получи и Адел, която огласи с ангелския си глас саундтрака на Skyfall.

Предлагаме ви и подбраните от Independent десет парчета, които са оставили своя отпечатък върху историята на "Бонд".

Шърли Баси - "Goldfinger" (1964)

Шърли Баси - "Diamonds Are Forever" (1971)

Пол МакКартни & Wings - "Live And Let Die" (1973)

Карли Саймън - "Nobody Does It Better (The Spy Who Loved Me)" (1977)

https://www.youtube.com/watch?v=PNA7DcVppEs

Duran Duran - "A View To A Kill" (1985)

Тина Търнър - "GoldenEye" (1995)

Garbage - "The World Is Not Enough" (1999)

Мадона - "Die Another Day" (2002)

Джак Уайт & Алиша Кийс - "Another Way To Die" (2008)

Адел - "Skyfall" (2012)

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

1 Коментар

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни