Независимо дали носите костюм и вратовръзка, или се стараете да създаде небрежен вид, ризите са неизменна част от всяка мъжка визия. Големият набор от цветове, дизайни и начини, по които можете да ги носите, правят ризите изключително разнообразно облекло и ви дават много варианти, чрез които да експериментирате с тях. За да изглеждате добре в риза, трябва обаче да обърнете малко по-сериозно внимание на няколко неща. Сега ще ви дадем идеи за напълно завършена ежедневна визия, с които няма да сбъркате никога. Не се притеснявайте обаче да ги промените, защото успехът в ефектния външен вид идва с риска и налагането на нови и все по-екстравагантни модели.

Правилен размер - много е важно

На първо място трябва със сигурност да поставим уцелването на правилния размер риза, който да си купите. Обратното няма да оправдае очакванията ви и би довело до неудовлетвореност от външния ви вид. В повечето магазини (включително и онлайн) консултантите ще окажат помощ и ще ви дадат полезна информация относно подходящата за вашето тяло дреха, така че, възползвайте се.

Мъжките ризи с дълъг ръкав са определено идеални за сезона. Едно от най-актуалните предложения през последните години е деним ризата. Устойчива и гъвкава, можете да носите деним ризата като част от определена визия, но е достатъчно ефектна за да бъде носена сама и да бъде акцентът на деня. Когато избирате ежедневна мъжка риза, смело можем да твърдим, че тази е най-добрата от тях. Лекият материал я прави идеална за разнообразен избор на всякакви дрехи надолу, като същевременно запазва усещането за стил. Това, което ние ще ви препоръчаме са чифт леки маратонки в свеж цвят – перфектен допълващ детайл, както за лятото, през което душата ни е цветна и пъстра, така и за зимата, в която имаме нужда от лекото напомняне за цвят.

Друга модна находка, която ви предлагаме, е карираната риза, която през последните няколко зими доби сериозна популярност. Често е наричана lumberjack shirt – ризата на дървосекача, но тя определено не се свързва с груб мъжки вид, а по-скоро предлага нотка екстравагантност и различен поглед за зимно облекло. Откакто именно тази визия – брада, груби ботуши и образа на „дървеосекач“ завзеха модния мъжки свят, тази риза е едно от най-модерните неща, които може да имате в гардероба си. И тъй като тук споменахме обувките – съчетайте ризата с кафяви кожени ботуши – топло и стилно. Не се притеснявайте да си купите чифт, който ще ви издържи поне няколко зимни сезона,защото сме сигурни, че още дълго време ще са актуална част от модата.

Бялата риза винаги е точен избор

Ако искате да заложите на сигурния успех, небрежната бяла риза е идеална за тази цел. Този толкова изчистен и свеж вид е колкото универсален, толкова и стилен – сякаш никога няма да излезе от мода. Важно е обаче с какво ще съчетаете бялата риза, за да покажете своя моден почерк на хората. Заложете на тъмни панталони – сини, кафяви, черни или дори дръзко изберете бордо, за да не стане натрапчиво светъл външният ви вид. Мокасините тук играят ключова роля. Уверете се, че чорапите ви няма да са във видима част и вече ще сте постигнали страхотен ежедневен вид. Ако все пак това не ви е достатъчно, допълнителни детайли, на които може да заложите, са тирантите (не, определено не са остарели) или пък тъмни слънчеви очила. Пригответе се да приковете погледите, момчета.

Не подценявайте черното

Сега рязко ще сменим цветовата гама и ще насочим вниманието си към черната ежедневна риза, към която много хора са скептични. Нека ви покажем как може да изглеждате по-нестандартно, но едновременно с това да запазите стилната нотка. Съчетайте горната част от облеклото си с прилепнали дънки, за да създадете единство във визията. Коженото или дънковото яке са може би  най-добрият избор за връхна дреха тук, защото са стилни, небрежни и лесно се нагаждат към различни тоалети. Dr Martens и Timberland са чудесни предложения, от които да се снабдите с чифт черни ботуши, които да обуете в случая.

Обърнете внимание и на материята

И накрая да обобщим: Важен е изборът не само на размер (който е определящ за крайния резултат), но и на материята на ризата ви. Неконвенционалните материали са далеч по-подходящи за непринуден външен вид. А относно цветове – определено светлите цветове, съчетани с дънки, ще създадат вид, с който да изглеждате добре, вършейки ежедневните си дейности. Но нека не забравяме, че есента крие редица изненади в постоянната смяна на времето. Затова е хубаво да помислите и за връхните дрехи, с които хем да сте подготвени, хем да не изневерявате на стила си.

Ризите отдавна се наложиха в мъжката мода, без да имат намерение скоро да излязат от челните позиции. Така че, момчета, силно ви препоръчваме да станете част от тази тенденция и да си гарантирате моден успех на всяко събитие, на което се появявате.

Автор

Въпреки че съм се потопила в юридическата сфера, интересите ми далеч не се изчерпват с норми и закони. Сърцето ми е пълно с любов, а душата с мечти. Обичам да уча, откривам и преживявам нови неща, да питам, да знам, но и да разказвам.

Напишете коментар