Мирела Манчева е креативният ум, който стои зад бранда Misfit Army. Тя е моден блогър и спокойно можем да кажем онлайн инфлуенсър със своите близо 8 000 последователи в Instagram. Да, ние също не пропускаме сторитата ѝ, както и провокативните ѝ постове - защото тя не следва трендове, тя ги създава. И ни е готино, че виждаме индивидуализъм в постовете ѝ, а не поредната лишена от творчество реклама на продукти, изпратени, както на нея, така и на още 10 нейни колеги.

Българските модни блогъри: Мирела от Thestyleconstructor

Въпрос на време беше Мирела да излезе от блогосферата и да се насочи не само към представянето на мода, но и към създаването ѝ. Всъщност това не е премиера на нейния бранд Misfit Army, а неговото възраждане. Което със замах се съживява от пепелта, за да даде отговор на всички въпроси във вселената. И отговорът е 42.

Misfit Army направи своето завръщане с унисекс линия от провокиращи, остроумни и практични творения. На ВИП партито, което започна точно в 4:20 часа следобед, присъстваха редица интересни гости, сред които Dara, Константин Трендафилов и Искрен Тончев – Искрата. За музиката пък се погрижиха Dope Zoo.

Линията е вдъхновена от „отговорът на живота, вселената и всичко останало – 42“ в романа на Дъглас Адамс „Пътеводител на галактическия стопаджия“ и търси израза на абсолютизма в облеклото. В колекцията си Мирела Вселена следва формулата за привличане на погледите, изразяване на нестандартна позиция, удобство, универсалност и разнообразие.

Линията включва провокативни слогани, изписани на латиница, като „iskam da umra“, който всъщност цели да повдигне дискусия за депресията при младите хора; играе си с интерпретацията на поп-културни тенденции като пламъците на Thrasher и пазарските чанти IKEA; докосва се до китайската и севернокорейската култура, политиката, порнографията, поп-фолка; и наистина е изцяло унисекс – да, включително и crop top-овете, стига някой мъж да се осмели да носи нещо подобно.

Търсенето на удобство, универсалност и разнообразие откриваме в двулицевите палта на марката, които могат да бъдат носени по осем различни начина, както и в панталоните от плюш, обещаващи да са подходящи за всеки размер и фигура.

Вече видяхме част от колекцията върху млади български поп, рап и хип-хоп изпълнители, сред които Dara, Divna и Ndoe. Ще може да бъде закупена на 7 декември от 4:20 часа на уебсайта на Misfit Army.

Не е изненада, че ценовият диапазон на продуктите варира от 42 до 420 лв.

В летния гардероб на... Мирела Манчева от Thestyleconstructor


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар